• 9.371.621 stemmen

Geregisseerd door: Sangeeth Sivan

Met onder meer: Shreyas Talpade en Sneha Ullal

Gesproken taal: Engels en Hindi

Plot Click

Een jonge fotograaf neemt mooie foto's, maar als hij ze uitprint blijkt dat ze een geheim bewaren. Dit geheim is zo duister en angstaanjagend dat hij het verborgen houdt van zijn vriendin. Het is een geheim uit zijn verleden en als dit geheim aan het licht komt, zal het niet alleen zijn eigen leven, maar ook die van zijn vrienden en familie, op de kop zetten.

Richard_Voorhees

Weer een remake van Shutter (2004)?

Richard_Voorhees

Toen ik het zag, geloofde ik mijn ogen niet. Shutter (2004) is niet eens de beste uit dit Aziatische subgenre, maar toch wilt iedereen hem remaken. Eerst kwam eerst de USA met een remake in 2008 en nu, anno 2010, besluit Bollywood er ook een eigen versie van te maken. De acteerprestaties zijn slecht, de geestverschijning is helemaal niet eng en alles word zo gewoon allemaal slechter dan het origineel. Ik snap niet waarom een film als Shutter zoveel verkrachtingen nodig heeft, want de originele film is best aardig.

Richard_Voorhees

Ik verlaag hem met nog een halve ster, hij is eigenlijk echt te triest voor woorden...