• 9.376.798 stemmen

The Dead Next Door (1989)

Horror | 84 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: J.R. Bookwalter

Met onder meer: Pete Ferry, Bogdan Pecic en Michael Grossi

Plot The Dead Next Door

"How do you kill something that won't die? Where do you run when they're everywhere?"

Door een uit de hand gelopen experiment van Dr. Bow, zit heel Amerika binnen een korte tijd vol met vleesetende zombies. Het is zelfs zo uit de hand gelopen dat de Amerikaanse regering een speciaal Zombie Squad heeft opgezet om deze zombies stuk voor stuk te vernietigen. En terwijl de verstrooide Dr. Moulsson bezig is met het maken van een geneesmiddel, komen Raimi, de leider van de Zombie Squad, en zijn team terecht bij een vreemde sekte van Reverend Jones, die zich vijandig opstellen tegenover de soldaten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik heb veel slechte films gezien, maar deze sloeg alles. Compleet met ketchup-bloed, slechte acteurs en personages die de domste dingen doen.

avatar van zombie

zombie

Deze film kon ik fast-forward nog niet eens aan zien!!! De video-hoes is mooier als de film, dus trap daar niet in.........

avatar van SillyWilly

SillyWilly

Ik zat er nog aan te denken om deze film een 1 te geven vanwege geniale slechtheid. Al meteen bij de openingsscene lach je je kapot. Echt belabberd.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ben het er helemaal mee eens dat The Dead Next Door niet sterk is. Maar eerlijk is eerlijk, het kon allemaal veel minder. Het is alles behalve een Romero, maar er zijn veel mindere pogingen geweest in het verleden. Bepaalde gore- momenten maar vooral een aantal hilarisch knullige scènes maken het als leuk vermaak. Het plot, het acteerwerk en de dubbing zijn te slecht voor woorden, maar ach .. het kon erger. Want je kon je ook niet vermaken. En The Dead Next Door wist te vermaken. Ondanks dat het een slechte film was. Ongetwijfeld.

2 sterren.

avatar van Hemdale

Hemdale

Amateuristisch maar heel leuk!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

En hij stond zo mooi met 5 stemmen op een 0,5 . Het exacte cijfer dat ie verdient.

avatar van hawkeye

hawkeye

Zucht....

Dat deze nog in de videotheek ligt, pure geldverspilling.

Plaat deze maar bij films als Piranha 2 en The Zero Boys.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Vermaak hoeft niet altijd door budget of proffesionaliteit te gaan...

Ik heb me uitstekend vermaakt

dus daarom

4/5

avatar van De Knoop

De Knoop

Waarschijnlijk de film met de slechtste acteurs die te vinden waren maar het verhaal is wel aardig. Voor het eerst een zombiefilm waarin niet alle mensen tegen de zombies vechten, wel een grappig idee.

Leuke film en ach, hij duurt ook niet zo lang.

3**

avatar van mr.gaunt

mr.gaunt

idd heel amateuristisch

maar heel leuk om te bekijken 3.5

heb ik voor 2.5 euro gekocht bij boekenvoordeel

avatar van Paøsk Inaüke

Paøsk Inaüke

Hilarisch. Maar ook enorm slecht =P.

Om te voorkomen dat hij onderecht in een toplijst komt; 0,5. Maar toch een aanrader voor een filmavondje; gezellig de film helemaal afbranden =D.

avatar van jimbo79

jimbo79

ongelofelijk hilarisch gore en heel foute zombiefilm gemaakt door een fan van het genre

al de personages hebben een naam van een grootheid in het genre zo heb je een romero een dokter raimi en savini en een carpenter

hij ript ook zonder schaamte uit de zombietrilogie van romero en uit bad taste geweldig toch

allemaal ongelofelijk slechte akteurs hohoho maar voor liefhebbers van de wansmaak is dit een echte aanrader dus 1* of4*** het is maar hoe je het ziet

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Leuke goedkope zombiefilm. Tijdens de eerste 5 minuten had ik echt het gevoel dat dit een lange lijdensweg ging worden. Maar de film bleek zich totaal niet serieus te nemen, en gaf ook een hoop knipogen naar andere zombiefilms.

Make up, was opzich nog wel te doen, hier en daar weliswaar een paar zeer matige groene gezichten, maar dat wisselde zich af met een paar (ook niet super realistiche) half verrotte exemplaren.

Verhaal vond ik opzich nog wel degelijk voor een zombiefilm. Heb me met menige serieuzere poging veel meer verveeld.

avatar van zwibberpiff

zwibberpiff

Mega film! Zombie films zijn echt super. Okee, het is geen Oscar materiaal, maar welke zombie film wel? Toen ik hem voor het eerst zag, zag ik een week erna nog zombie's in mijn nachtmerries. En dat moet je dus hebben met zo'n film.

3 *

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 3.0. een grappige fake zombie filmpje

avatar van joshua81

joshua81

heerlijk!!!

de nepper de slechter de beter hah

avatar van Nunslaughter

Nunslaughter

echt een heerlijke zombiefilm dit!

heb mij echt geen seconde verveeld...het verhaal zat goed en zombieactie was er genoeg...veel gore en zombies...das toch wat zo een film moet hebben?

na een flater op de dvdhoes, ook heel wat fouten in de ondertitel...de namen waren bv heel verkeerd vertaald, hoewel direct na de film de aftiteling komt met de namen...

1 van de betere zombiefilms die ik laatst heb gezien, amateuristisch, maar helemaal niks mis mee!!

avatar van Duckish Diver

Duckish Diver

De film is niet goed geacteerd, verloopt niet echt gladjes en heeft een slecht verhaal. Punt.

Dat wil niet zeggen dat hij niet vermakelijk kan zijn, want sommige mensen zijn al tevreden met wat gore en een zeer matig verhaal; ik echter niet.

Het enige wat ik wel leuk verzonnen vind aan deze film is dat er ook mensen zijn die aan de kant van de zombies staan. Geniaal.

avatar van Scarecrow

Scarecrow

O My God. Ik heb veel horrors gezien, maar dit sloeg alles. Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Een verschrikkelijk slecht verhaal, compleet ongeloofwaardige situaties, erg beroerd geacteerd, zielig uitziende zombie's en gore, echt om van te huilen, een irritate en op ongepaste momenten gebruikte soundtrack enzovoorts. Ik wil er geen woorden meer aan vuil maken, aan dit soort vieze en vervelende troep. Ik kan geen pluspunt bedenken en geef 0,5

O ja nog een ding waar ik wel mijn woorden aan wil vuil maken: die scene aan het begin van de film, te triest en slecht: een zombie legt een (ik geloof) Romero film op de toonbank in een videotheek, de videotheek-uitleenman kijkt op, net als de camera, ziet die zombie, en achter/naast die zombie springen nog 'ns twee verschrikkelijk amatueristische zombie's op, allebei letterlijk zo hard mogelijk boe roepend Waar moet dat toch heen.

avatar van Noodless

Noodless

Schitterende hoes !

De film zelf viel enorm tegen. Geen spanning, zwakke acteurs en de zombies vielen ook tegen. Hier en daar nog wat humor. 3/10

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Iemand trouwens de namen opgevallen ?

-Doctor Savini, Mr. Romero, Mr. Raimi, Carpenter etc.

Vond ik zelf wel geinig om te zien.

avatar van erik1677

erik1677

ik vond hem compleet bagger

avatar van DonLeone

lekker bloederige horror

avatar van jordandejong

jordandejong

Goede horror.
Het acteerwerk is bagger en de camerakwaliteit ook.
het verhaal stelt natuurlijk ook niks voor.

Maar de gore is geweldig. lekker over de top!
verder vond ik dat Zombie squad. En als op het laatst al die zombies het hebben overgenomen heet het Human squad.

De film moet het echt hebben van de geweldige over de top gore.
4*. Goed meee vermaakt.

Gemmidelde is trouwens veels te laag.

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Sam Raimi produceert een film waarin één van de personages een ode-achtige verwijzing naar hemzelf is... Opvallend. Alhoewel ik erg gecharmeerd was van de degelijke artdirection, vooral gezien je dit niet verwacht op 8mm, was de film erg slecht. Hij opende redelijk maar het geheel is ronduit belachelijk. We moeten geloven in een elite team zombieverdelgers waarbij er één in notabene een laberatorium door een vastgebonden zombie wordt gebeten... Het aller ergste aan de film is het geluid. Bizar achterlijk dat je zo veel aandacht besteed aan gore en zombies om vervolgens één van de slechtste geluidstracks die ik ooit heb gehoord er onder te plakken. Zo klinkt werkelijk ieder geluid in één constante lijn alsof het tien centimeter van de microfoon is opgenomen. The Dead Next Door is heel simpelweg gewoon troep.

avatar van 606

Erg slecht acteerwerk en effecten, zonde gewoon.

Goor gehalte was het enige pluspunt wat ik kan bedenken.

avatar van shrink

shrink

Dit is echt slecht !!! Maar wel een hele interesante film voor de die-hard horrorverzamelaar. Sam Raimi van Evil Dead heeft er namelijk (zonder zijn naam eraan te verbinden) aan mee gewerkt. En dat kun je ook wel zien aan het spuitende bloed en sommige gezichten van de zombies lijken erg veel op 'zijn' Evil Dead-doden. Bij de aftiteling wordt 'Evil Dead' ook genoemd en zie je dat Raimi's vriend 'Bruce Cambell' meegeholpen heeft.

Dat Raimi zijn naam hier niet aan verbonden heeft (alleen de hoofdagent draagt zijn naam ? Toeval ?) is terecht. Wat een troep !! In het begin moet je er om lachen, maar na een half uur is de grap over. Je ziet bijvoorbeeld dat de zombies het Witte Huis aanvallen. Dat is op een gewone werkdag opgenomen, want je ziet gewone burgers achter de zombies over de stoep lopen en zo kijken van : Wat is dit ?.

avatar van dominion

dominion

Dit is niet normaal meer !

Ook echt een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

Vraag me af wat het budget was voor deze film dat vast niet hoger zal gaan dan 100 dollar .

Acteerwerk was echt niks en die acteurs zouden niet eens goed genoeg zijn voor een toneelstuk.

Gore was dan wel redelijk in orde maar de zombies vond ik dan weer erg dom.

Effecten waren echt veelte goedkoop zelfs voor een film uit de 80s.

Het beeldkwaliteit was zo slecht en de kwaliteit van mijn vader zijn handcamera is zelfs 10x beter.

Ik ergerde me echt dood aan deze film.

0,5

avatar van holbewoner

holbewoner

Heb mij kapot gelachen toen 1 van die zombiesquad met een plastieken granaat begon te gooien. Werkelijk de slechtste zombie-horror film ooit