• 9.371.528 stemmen

Oorsprong: Italië / Spanje

Geregisseerd door: Ilmar Taska

Met onder meer: Julian Berlin, Marian Zapico, Andres Bagg

Plot Thy Kingdom Come

De psychiater Karen en haar assistente Ely onderzoeken de angstaanjagende visioenen van engelen des doods die de patiënten Susan en Peter kwellen. Wanneer ze ontdekken dat de visioenen echt zijn, gaan de engelen op een gewelddadig oorlogspad wat kan leiden tot het uitsterven van de mensheid.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Syfy-iaans werkje wat vooral tot uiting komt richting het eind. Nergens heel bijzonder, maar het vormt zowaar een contrast met de eerste helft waardoor het beter lijkt. Het eerste gedeelte wordt vooral gevuld met kansloos gelul en zo val je van verbazing in verbazing. Hoe oerdom en wereldvreemd zijn de schrijvers? Geen greintje menselijkheid te bespotten waardoor het vaak belachelijk en bovendien vrij irritant overkomt, zeker dat studentje is een 'facepalm' waard.

avatar van EW101

EW101

Waar moet ik beginnen? Nou in ieder geval bij de onlogische keuzes van de personages. Zo onder andere de scene waarbij ze het raam willen blokkeren met een strijkplank(?) en een ding die er diagonaal op doet schommelen. Een constructie die je zelfs niet zal zien in de kleuterschool wordt daar neergezet. Hoe kan dat ding überhaupt een ding tegenhouden? Zelfs een baby kan het omstoten!

Het erge is ook nog dat het bouwwerk totaal geen functie heeft ,omdat het het niet om een raam gaat die naar binnen wordt geopend ,maar een die naar boven geduwd werd als ik het goed zag.

Een van de zoveel fouten in de films.

Daarnaast zien de monsters er totaal niet uit en lijken uit een Syfy-film gestapt te zijn , scènes waarbij er nog punten verdient kunnen worden qua gore effecten worden afgebroken.

Ik weet ook totaal niet waarom er steeds flitsende beelden getoond moesten worden en de vraag waarom die gek er per se in moest zitten en welke meerwaarde die had werd ook niet beantwoord.

De scène die echt kant noch wal sloeg was degene waarbij men een wezen uit iemands mond probeerden te trekken. Dat ding stak er gewoon uit en dus best redelijk past te pakken.(Misschien door eerst te doorboren met iets dat in de buurt te vinden was. ) Nee, ze wurgen ongeveer het slachtoffer om het beest eruit te duwen.

Er zijn nog zoveel fouten te noemen ,maar ik laat het hierbij.

avatar van Peterke!

Peterke!

Ik vond dit een interessante film. Door het verhaal heen gebeurd er vrij weinig, maar je wordt toch al een beetje voorbereid op wat er gaat komen. Het acteerwerk is zeker niet slecht, alleen zag het monster er een beetje nep uit. Soms was het ook net iets te donker, daardoor zag ik her en der niet wat er precies gebeurde. Voor de rest ben ik zeer tevreden over deze film. Als je eens niks te doen hebt en je hebt zin in een horrorfilm raadt ik deze zeker aan.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Vier minuten na de begincredits - dus op 12 minuten in totaal - was ik eigenlijk al afgehaakt, maar ik heb het volgehouden. Ookal duurde het maar 80 minuten, het was een lange, erg lange zit. Voor mij oninteressante personages met een dito thema.