• 9.370.279 stemmen

Geregisseerd door: Daisuke Yamaoka

Met onder meer: Makiko Watanabe

Gesproken taal: Japans

Plot Rosuto Gâru

Ryoko is depressief en boulimisch. Ze spendeert haar dagen met zich volproppen met junkfood en dit weer uitkotsen in een plastic emmer. Ooit was ze een beroemd chef-kok, totdat excentrieke manga-artieste Yuka ziek werd van een door haar bereide maaltijd mosselen. Dit ondermijnde Ryoko's zelfvertrouwen zodanig dat ze zich terugtrok in haar huis en niet meer kan koken. Haar man Daichi probeert van alles om ervoor te zorgen dat Ryoko weer normaal gaat eten en weer haar passie voor het koken terug zal krijgen.

avatar van stinissen

Ik blijf ze maar proberen de films uit Japan maar meestal is het niet mijn ding..