• 9.371.727 stemmen

Geregisseerd door: Robert A. Masciantonio

Met onder meer: America Olivo, Christian Campbell en Mink Stole

Plot Neighbor

"Fear your neighbor."

Een mysterieus nieuw meisje (America Olivo) arriveert in een chique wijk in een voorstad. Al snel terroriseert ze de gehele wijk. Als ze begint in te breken bij woningen en de bewoners te martelen beginnen ze zich te realiseren dat ze niet zomaar een nieuwe buur is.

Mrs. Spool

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Wat een slechte trailer. Laat gelukkig meteen zien dat dit er één is om over te slaan, aangezien je toch alles al vaker en beter hebt gezien .

avatar van zembla

zembla

Niet alleen de trailer is slecht, de film zelf ook. Zonde van de tijd.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat een film zeg, wat moet je hier nou van vinden. Qua horror zitten er genoeg behoorlijk zieke scene's in. Maar echt heel goed vond ik het niet gemaakt. Het zag er toch allemaal behoorlijk nep uit

En als er iemand zo gemarteld word dan gillen ze wel harder, maar ik de film konden ze het blijkbaar goed hebben hahaha. In het echt zouden ze gillen als varkens en dan nog harder.

Maar er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hier van genieten maar mijn film is het niet. Vond hem zelfs vrij slecht

avatar van Blinkie

Blinkie

ik heb helemaal niets begrepen van deze film........maar misschien is dat ook de bedoeling niet.

Zonde van mijn tijd

avatar van Noodless

Noodless

Inderdaad, deze film eigenlijk laten voorbijgaan.

Voldoende horrorscènes, maar het script en de opbouw ervan laat echt de wensen over. De actrice America Olivo viel nog enigszins mee met haar aparte trekjes, maar de andere personages stellen niks voor. Het maakt echt niet uit wat er met hen gebeurt. 3/10

avatar van RuitenAas

RuitenAas

Je moet van dit soort films houden.

Het moet ook wel nep zijn, anders hoeft het voor mij ook niet

avatar van scheerbaas

scheerbaas

Hoe slecht kan het worden!

Het gaat van hier na daar, je snapt er geen drol van..

(niet afgekeken en is de moeite niet waard om aan te beginnen)

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Slechte film dit onsamenhangend geheel En die scene met die vinger, die was al los.
Deze film bevat enkele gruwelscenes en het woord thriller hoort er niet bij.
Sowieso is de omschrijving hierboven erg misleidend.
3 uit 10 en mensen die hier 5 sterren voor geven, ach die neem je toch niet serieus

avatar van joolstein

joolstein

wat is dit een slechte film! Word zwaar gemarteld gil en beweeg je of als je een punaise in je voet heb. Dat er dan zonder verhaal gemoord wordt oké maar graag dan wel iets overtuigender.

De enige reden waarom je nu zal kunnen kijken zijn omdat America Olivo een lekkere meid is en er nogal grove martel scenes in voorkomen.

Maar voor deze film geldt voor mij in ieder geval dat er zeker betere films zijn.( En ik ben toch echt een horror freak)

avatar van stinissen

Zieke scenes maken nog geen aardige film het ziet er allemaal erg goedkoop uit over het verhaal maar te zwijgen.

avatar van Stefan00

Stefan00

Klote film. Het slaat werkelijk nergens op.

avatar van DV1984

DV1984

Zelden zulke slechte horror gezien! Ik verwachte een thriller maar dit was niks wat er op leek! Erg ongeloofwaardig en slecht geacteerd!

avatar van Boeikens

Boeikens

Slecht uitgewerkt verhaal en pover acteerwerk. Wordt iemand zijn been uiteen gehaald en roept hij met moite ai...
Ook weet men soms niet goed meer waar men aan toe is tijdens het verhaal. goed, het ligt aan de visioenen door de paddo's, maar toch... misschien had ik er zelf moeten eten om te kunnen volgen

Mijn score valt hoger uit dan het gemiddelde, maar ik hou dan ook van goede gore en martelscènes en die waren dan wel goed.

avatar van agathadirks

agathadirks

Hostel meets Saw meets geen geld.. Wat een slechte film. Make-up/ wonden waren waardeloos.
Vind haar sowieso niks, Bitchslap was al om te huilen..

Maar goed, ik heb hem afgekeken. En dan tijdens die aftiteling.. Egh ik weet niet hoor maar als je gootsteenontstopper drinkt lossen je organen op (don't ask..) Dus kan me niet voorstellen dat die man alleen blind was. En zijn die feestgangers niet gaan kijken.. Of hebben die ook die cocktails gedronken..!? Eigenlijk vraag ik al weer te veel.. Ik vond het een onzin film en al helemaal toen ie dacht dat het voorbij was. En de film weer opnieuw begon

Maar ik heb toch echt slechtere horror's gezien, dus 1,5*

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Verwarrende troep!

Best wel wat zieke martelscènes - maar het zag er ook wel erg nep uit bij momenten. Eigenlijk niets nieuws onder de zon en alles hebben we al eens beter gezien.

America Olivo overtuigt niet als zottin en acteert te fel. Constant diezelfde gemaakte gezichten. Neen niet goed. Maar het is niet volledig haar fout. Haar rol kon misschien iets dreigender overkomen als hier überhaupt een verhaal in zat (ik denk vb. aan American Psycho 2 - geen goede film - maar Mila Kunis deed het wel geloofwaardiger).

Kortom dikke prut deze film!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tonypulp schreef:

Laat gelukkig meteen zien dat dit er één is om over te slaan

Ik ben een man van mijn woord..

Het feit dat Neighbor niet optimaal werkt, is wat mij betreft volledig toe te schrijven aan Masciantonio. De man ontbreekt het gewoon aan één ''simpel'' dingetje, en dat is talent. Veel shots die gewoon oerlelijk zijn gekaderd. Visueel té goedkoop (puur gebrek aan een goede, uitgebreide post-production) en daarmee gaat de effectiviteit van de gore verloren. De effecten an sich zijn echter wél enorm gruwelijk en expliciet in beeld. Daarnaast is Olivo ook niet verschrikkelijk, al zal dat meer komen door het enorme contrast wat er ontstaat door de rest van de cast.

avatar van Sherrytjuh

Sherrytjuh

erg slecht. geen woorden voor.

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik hou wel van dit soort films, je moet ervan houden, zit aardig wat gore in verwerkt.

avatar van Vascago

Vascago

Ik ben nu net iets over de helft. Ik ga hem wel afkijken, maar dit is niet best. Goor genoeg maar gewoon slecht uitgevoerd en het acteerwerk trekt op niets. En net duwde die griet een boor bij die gast in zijn wang om hem aan de andere kant eruit te halen en in het volgende shot is alleen de uitgangswond te zien en heeft ie totaal niets aan de andere kant van zijn gezicht. Wat een fout :s