• 9.372.307 stemmen

Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story (1996)

Drama | 200 minuten (miniserie, 2 delen)

Speelduur: 200 minuten (miniserie, 2 delen)

Alternatieve titel: Seduced by Madness

Geregisseerd door: John Patterson

Met onder meer: Peter Coyote en Leslie Hope

Plot Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story

Diane Borchardt is een lerares op een middelbare school. Ze vermoedt dat haar echtgenoot een affaire heeft en huurt een aantal van haar studenten in om hem te bespieden. Als blijkt dat hij inderdaad vreemdgaat, toont ze geen genade en maakt een einde aan zijn leven. Een zenuwslopende rechtszaak volgt.

Diane Kay Borchardt

Ruben Borchardt

Claire Brown

Chuck Borchardt

Detective Pike

Michael Maldonado

Brook Borchardt

avatar van stinissen

Een lange miniserie die echt de moeite waard is , met een werkelijk bloedmooie Ann-Margret.

avatar van clubsport

clubsport

deze ga ik eens opzoeken vond hem toen best goed maar het verhaal is me een beetje ontschoten

avatar van clubsport

clubsport

En na lange tijd dus nu eindelijk weer eens herbekeken , de laatste paar jaar heb ik Ann-Margret in diverse oude films mogen bewonderen maar 1 van de eerste films die ik met haar zag was deze mini serie waarin ze toch wel als narcistische manipulatieve psychopate een erg sterke rol neerzet , maar ook de jongen die ze aanzet tot moord op haar man doet het heel verdienstelijk .

Verder zijn de rollen degelijk ingevuld met een nog jonge Tobey mcguire die niet echt opvalt .