• 9.377.400 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Carl Lindbergh

Met onder meer: Lindsey Leino, Skyler Caleb, Ellyse Deanna

Plot Shattered Lives

Haar vrees en onvermogen om aan de ruwe werkelijkheid van het leven het hoofd te bieden worden zo intens dat de schizofrene Rachel opdrachten gaat uitvoeren die haar worden opgedragen door een paar clownpoppen. Deze dragen haar op om haar overspelige moeder te vermoorden. Haar liefde en trouw tegenover haar ouders worden zwaar gekrenkt door het feit dat ze de affaires van haar moeder geheim moet houden voor haar vader. Rachel weet niet hoe ze met deze situatie om moet gaan totdat haar twee clownpoppen Melo en Lelo met de oplossing komen; vermoordt je moeder en verlos haar van het kwaad dat haar ziel heeft besmet. Het duurt niet lang voordat Rachel hieraan gehoor geeft, maar naargelang ze ouder wordt en ze geestelijk steeds zwakker wordt, gaat de cyclus van geweld onvermijdelijk verder.

avatar van xaid

xaid

Niet best! wat een slechte film , totaal niet eng , saai verhaal meete gedeelte spoelde ik verder . sjonge zelden zon ongelooflijke flutfilm gekeken

avatar van wussy

wussy

hehe ik heb hem gevonden de slechste film ooit

avatar van Jolene.

Jolene.

AFSCHUWELIJK!

Een 0,5 is er zelf teveel aan..

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Wat een waardeloze film, heb hem in een kwartier gekeken, iedere keer doorgespoeld want er gebeurt werkelijk niks....terwijl ik van de omschrijving toch meer verwachte.

Inderdaad een 0,5 is nog te veel maja helaas kan het niet lager.

echt de slechtse film die ik ooit heb gezien, zelfs wicked lake is nog beter, en dat was al niks.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

dat beloofd een echt K*T film te zijn, zal ik die dan maar ovwerslaan of??

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Oei oei, net opgezet wat erg dat dit nog gemaakt wordt anno 2009.

Dit ga ik niet afkijken, dus geen beoordeling.

Vreselijke draak van een film, en die stem van dat meisje tsjeesus

Ook het tempo is zoooooooooooooooo traag. Na een half uur uitgezet, en dan nog mensen die dit 5 sterren geven .

avatar van Phantasm

Phantasm

Oh, wat slecht en oersaai.