• 9.370.282 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Ford Austin

Met onder meer: Ford Austin, Randal Malone en Art LaFleur

Plot Dahmer vs. Gacy

"The two most infamous mass murderers battle for top spot"

Een geheim laboratorium is bezig met het creëren van de ultieme moordenaar. Hiervoor gebruiken ze het DNA van de twee bekende seriemoordenaars Dahmer en Gacy. Maar dan ontsnappen de twee, en laten ze een spoor van dood en verderf achter.

Jeffrey Dahmer / Ringo

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2044 stemmen

Deze wordt slechtttt

Lijkt me wel een heerlijke film eigenlijk

avatar van mayhemblik

mayhemblik

Voor dat ik hem heb gezien, nu al 5*****

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Haha wat een plot

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Heerlijk!!!!! Fout ten top! Misschien nog wel een Cultfilm ook!

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2044 stemmen

Captain Twisted held . Goede filmsmaak heb je.

avatar van Noodless

Noodless

Goed voor de foute dvd-collectie

avatar van dominion

dominion

Deze lijkt mij echt geweldig.

avatar van Dee Al

Dee Al

Deze film hoef ik niet te kijken om te weten dat het prut is. Respectloos, vooral naar hun slachtoffers, maar ook naar de moordenaars zelf.

avatar van IcU

IcU

Na een lange tijd stem ik weer eens een 0,5. Dit is namelijk een wanproduct eerste klasse. Vaak moedig ik DSLR films aan, omdat dit een relatief goedkope manier is om (semi) professionele film te maken en hierdoor op creatief gebied meer talenten zich kunnen ontwikkelen. Het is dan ook bijzonder opzienbarend dat aan deze gehele productie geen greintje talent is te ontdekken.

Je kunt namelijk oprecht zeggen dat hier slechte filmmakers aan gewerkt hebben. Amateurisme ten top, zonder enig visie, gevoel of zelfs liefde voor de film. Opvallend is dat de cameraman bijzonder weinig van zijn apparatuur af weet, of totaal geen zin had, want erg veel affiniteit was niet te ontdekken. Daarnaast hebben ze blijkbaar een aap aan de montage laten werken. Dit was namelijk helemaal onbegrijpelijk. Een ramp.

Wat regie betreft; deze man mag nooit meer geld krijgen voor een film. Kan makkelijk zijn dat dit uit eigen zak betaald is (sets waren vaak duidelijk in een garage gefilmd, en even handig uitlichten kon er soms ook niet vanaf) maar breng het dan niet uit.

De acteurs speelden daarentegen dan weer wel goed. NOT. Dit laat je niet aan je familie zien. Dit zet je niet in je portfolio.

Bagger. Troep. Rommel. Alleen kijken als je van enorm slechte geluidseffecten houd en wilt leren hoe je niet met een DSLR moet filmen. Anders lekker overslaan. Dit is niet eens leuk van slechtheid. Dit is gewoon niet leuk.

avatar van marvinhc

marvinhc

2 sterren om dat ik toch paar keer goed kon lachen

avatar van perceived

perceived

Dit werkje is amper door te komen... Na 3 kwartier heb ik de film van ellende afgezet. 1/10*