• 9.371.563 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Sean Faughnan en Ezna Sands

Met onder meer: David Suchet en Jenny Agutter

Plot Act of God

Hartchirurg Benjamin Cisco is op zoek naar een nieuw huis voor zichzelf en zijn vrouw. Een jonge makelaar laat hem een mooie villa zien en Benjamin sluit de deal. Lang kan hij echter niet van zijn nieuwe aankoop genieten, want iemand heeft het op hem gemunt. De chirurg moet een hoge prijs betalen omdat hij in het verleden het leven van één patiënt heeft verkozen boven dat van een ander. Ook ex-rechercheur Frank O'Conner is het doelwit van deze meedogenloze wreker.

Dr. Benjamin Cisco

Laura O'Connor

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond deze film een heel spannende sfeer hebben. Engelse films zijn bij mij altijd een gok want ik vind ze meestal of helemaal geweldig of helemaal niks. Het is een van de weinige keren dat ik er een beetje tussenin zit met mijn stem. De dader kwam op mij ook heel angstaanjagend over. Eigenlijk heb ik heel de film wel heel gespannen zitten kijken. Het einde heb ik ook niet aan zien komen.

Jammer vond ik wel het einde van de verhaallijn van de rechercheur. Ik vind het heel vreemd dat hij direct zelfmoord pleegde terwijl hij helemaal nog niet zeker wist of zijn dochter vermoord was. Ik kan me zijn wanhoop wel voorstellen maar volgens mij doe je zoiets pas als je het echt zeker weet. Ik vond dat een beetje ongeloofwaardig.

Maar verder is dit best een spannende film om naar te kijken.