• 9.371.614 stemmen

Totally Spies! The Movie (2009)

Animatie / Avontuur | 75 minuten

Met onder meer: Fily Keita, Claire Guyot en Céline Mauge

Gesproken taal: Frans en Portugees

Releasedatum: 14 oktober 2009

Plot Totally Spies! The Movie

Eerste bioscoopfilm van Totally Spies, waarin we eindelijk zien hoe de meiden Sam, Alex en Clover echte glamourspionnen werden en hun eerste avonturen meebeleven. Het drietal wordt op een zaak gezet omtrent geheimzinnige verdwijningen in geheel Los Angeles. Al snel komen ze erachter dat mensen ontvoerd worden en getransformeerd worden tot andere personen door middel van een vreemde machine. Lukt het de Totally Spies deze zaak tot een goed einde te brengen?

Clover (stemrol)

Youri (stemrol)

Rob Idole (stemrol)

avatar van g_unitboy

g_unitboy

... toch geen film daarvan?

avatar van mikey

mikey

Och jee, de serie is werkelijk te erg. Altijd dezelfde poppetjes, zelfde houdingen, zelfde koppen, dezelfde loopjes die zijn voorgeprogrammeerd en constant worden hergebruikt. Misschien zorgen ze beter voor de film, maar wanneer je denkt aan die andere mongo onzin over vechtende huisdieren, houd ik mijn hart vast.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

gaaf hier wacht ik op!

ik denk?!

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

Ernstig hoor, dit soort films brengt uberhaupt nooit meer dan $7.000.000 op wereldwijd.

avatar van clockwork72

clockwork72

dit is echt te erg voor woorden dat hier een film van gemaakt wordt

avatar van polopolo150

polopolo150

Als ik de descriptie hier denk ik maar aan 1 ding... Power Puff Girls The Movie anyone???

Als iemand de trailer wil zien: YouTube - Totally Spies The Movie trailer va hd720p

Als ik die trailer bekijk, denk ik gewoon dat het gewoon de hele film is, zonder alle onnodige stukken...

Het enigste wat ik leuk vond van Totally Spies was toch wel de muziek... Voorderest vond ik het er niks aan. (en ik heb alle afleveringen bekeken. :/, komt er ook van als ik niks op TV is)

Ik sta niet te popelen voor dit... Maar als ik het ooit zie, misschien dat ik het een kansje geef... Maar ik vind dit echt niet filmwaardig... of speelgoedwaarig. (kijk is hoeveel Totally Spies reclame's er op Jetix is... niet normaal)

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik ben er eerlijk gezegd wel blij mee. Mijn dochertje van 4 is hier helemaal fan van dus ze vind het schitterend om deze film in de bioscoop te zien. Komend weekend gaan we er naar toe. Ben benieuwd .....

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Nou, ik ben geweest hoor, samen met mijn dochtertje van vier. Het is een leuke animatiefilm voor kinderen. Er is genoeg actie en spectacel. Het middenstuk werd wel een beetje saai. Alle kinderen om ons heen begonnen een beetje onrustig op hun stoel te wiebelen en te fluisteren.

Gelukkig kreeg je daarna een stukje wat zich in de ruimte afspeelde en daar was weer genoeg spectacel om de kinderen weer gespannen te laten kijken.

Voor de volwassenen vind ik deze film niet zo leuk om mee te kijken met de kleintjes want het verhaal is wel zo ontzettend flauw en nikszeggend. Maar voor kinderen tussen 5 en 9 is het zeker een leuke film.

avatar van shockdog

shockdog

Gaap; veel saaier dan de tv-serie, en veel slechter geannimeerd. Het was ook niet hééél druk in de bioscoop. Ik ben er trouwens heen geweest met Pathé unlimited (niet dat ik hier €8 aan uit zou geven).

avatar van Keane1983

Keane1983

Gezien ik deze serie wel eens krijg te zien op Dinsney XD en op Veronica ben ik niet geheel onbekend met deze serie.

Ik moet ook eerlijk bekenen dat ik totally spies toch wel vermakelijk vind om naar te kijken.

Een tijdje geleden was ik wat aan aan surfen en kwam de bios versie tegen om te pindakazen.

Dat heb ik dus eventjes gedaan en ben hem vandaag (ziek op bed) gaan kijken.

Het is inderdaad wel grappig om te zien hoe de meiden bij elkaar zijn gekomen. But that's all.

Om kinderen hiermee stil te kunnen krijgen zeg ik nee (met uitzondering op het einde).

In de serie wordt een hoop actie in een klein 15 a 20 min. gepropt. Nu hebben ze alles proberen uit te strijken in anderhalf uur....en is het geheel minder boeiend.

De animatie vind ik van hetzelfde nivo als de serie niets meer of minder (in tegenstelling wat hierboven wordt beweerd). De muziek is wel weer een pluspuntje.

Van mij een 3.0* Omdat ik (ondanks dat ik ziek was) me goed heb geamuseerd.

avatar van R00SJ

R00SJ

Op z'n tijd is een totally spies aflevering van 20 min best vermakelijk.

Maar een film van een anderhalf uur zat ik nou niet echt op te wachten.

Maar goed, als je een zusje hebt die er dolgraag heen wilt.

Heb je het er al gauw voor over.

Ik geef het een ster omdat mijn zusje zich prima vermaakt heeft.

Ik had eerder het gevoel alsof ik een lange totally spies marathon zat te kijken.

De film had niets vernieuwend, behalve dat je te zien krijgt hoe ze spionnen zijn geworden.

In een half uur zijn ze al zogenaamd voorwaardelijke spionnen en krijg je dat zelfde liedje als dat je elke aflevering te zien krijgt.

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

ik vond deze film niet slecht (in tegenstelling tot anderen). Maar langer had hij ook niet moeten duren anders zou het Totally Boring worden.

Maar idd is meer gewoon een film voor de kleine fans.

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

shockdog schreef:

De animatie is gewoon hetzelfde als de serie.....

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik heb vele afleveringen van de Totally Spies gezien. Voor mij was de serie altijd al een leuk tijdverdrijf. Tienermeiden die undercover spies spelen de misdaad bestrijdend met de coolste gadgets. En het leuke is dat ze naast hun geheime leven eigenlijk gewone teenagers zijn die van heel typische meisjesdingen houden. Eens dat ze plots voor een andere stemacteur hadden gekozen voor Jerry was de lol voor mij er een beetje af. Nu de film is eigenlijk een prequel op de serie, een soort lange pilootaflevering die vertelt hoe de meisjes elkaar hebben ontmoet en hoe ze bij het undercover agency zijn beland. Van de rest van het verhaal herinner ik me nog weinig. Het was leuk om eens te zien maar ik prefereer de serie.

avatar van Rico120

Rico120

hij ging wel de film is niet onaardig

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Blijkbaar 3 jaar geleden dat ik deze animatiefilm voor het eerst heb gezien. Ik wist er nauwelijks nog iets van, behalve dan dat wat er in de film gebeurt eigenlijk aan de serie voorafgaat. Het was toch even wennen aan die snelle beelden, ben dat niet meer gewoon. Maar het bevat alle dingen die de serie ook zo leuk maakte: de gadgets, absurde situaties en humor en de drie meiden met hun typische karaktertrekjes. Uiteraard werkt dit beter als in episodes van ongeveer 25 minuten.