• 9.380.139 stemmen

Himalayaeui Sonyowa (2008)

Alternatieve titels: Avec une Fille d'Himalaya / Himalaya, Where the Wind Dwells / With a Girl of Himalaya / 히말라야, 바람이 머무는 곳

Oorsprong: Zuid-Korea / Frankrijk

Geregisseerd door: Soo-il Jeon

Met onder meer: Choi Min-sik, Tsering Kipale Gurung en Tenjing Sherpa

Gesproken taal: Koreaans en Engels

Plot Himalayaeui Sonyowa

Na zijn scheiding keert Kim terug richting huis. Hij voelt zich slecht en houdt zich alleen maar bezig met televisie kijken, waar hij het nieuws volgt, dat gaat over de zelfmoord van een man in Nepal, Sham. Als hij droomt over een klein dorpje in de Himalayas, wordt hij plotseling wakker. Hij besluit hier naar toe te gaan om Sham terug te kunnen brengen naar zijn familie. Hij gaat echter een zware strijd tegemoet.

avatar van Bacon

Bacon

2008? Op IMDB staat dat deze film pas in 2010 komt.

avatar van Knisper

Knisper

Ja, klopt niet. Heeft in 2008 op het Pusan International Film Festival gedraaid.

avatar van stinissen

Ik ben gek op drama's uit Zuid-Korea maar deze vond ik iets minder.