• 9.373.530 stemmen

Alternatieve titel: Forbidden Attraction

Geregisseerd door: Michael Escobedo

Met onder meer: James Russo, Tracy Coogan en John Muscarnero

Plot Dark Woods

Een jong getrouwd koppel verhuist naar een afgelegen gebied, om op deze manier de terminale ziekte van de vrouw te vergeten. Als dan de conditie van de vrouw achteruit gaat, begint de man zich van haar af te zonderen. Hij redt een tienermeisje van een aanranding en krijgt een verwarde relatie met haar.

avatar van gauke

gauke

Er zitten enkele gaten en losse enden in het plot van deze psychologische thriller, dat maakt de film echter niet slecht. Er zitten schitterende opnames in en de acteurs zetten hun beste beentje voor.

avatar van stinissen

Erg trage opbouw in deze psychologische thriller die nergens naar toe werkt.

avatar van mug13

mug13

Na circa 60 a 65 minuten uitgezet,want deze film is en wordt nergens spannend.Omdat ik deze film niet heb afgekeken zal ik ook geen stem uitbrengen.

avatar van WaynesW

WaynesW

Een vreselijke moralistische zeikfilm die zich maar voortsleept naar een teleurstellend einde.

1/5

(voor de moeite én het geweldig acteren van 'Susan')

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

(verwijderd) schreef:

Helemaal mee eens.