• 9.370.360 stemmen

Dogging: A Love Story (2009)

Komedie | 103 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Dogging

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Simon Ellis

Met onder meer: Luke Treadaway, Kate Heppell en Michael Socha

Plot Dogging: A Love Story

"Fancy a ride?"

Noordoost-Engeland. Dan is afgestudeerd, maar slaagt er niet in om werk te krijgen als journalist en bivakkeert op de bank in het luxe appartement van zijn neef. Hij is nieuwsgierig naar het verschijnsel dogging (seks in auto's) en struint het internet af. In een van de chatrooms maakt hij kennis met GEILE GEORDIE MEID en hij doet net alsof hij een expert is in dogging. Zijn carrièrebeluste vriendin Tanya is zijn gebrek aan ambitie beu. Rob, de neef van Dan, is een wat al te zelfverzekerde makelaar die opschept over zijn dogging-ervaring en net als Tanya geniet hij ervan om de draak te steken met internetjournalistiek. Hij is ervan overtuigd dat Dan Tanya moet dumpen en dringt er bij Dan op aan om eens echt aan dogging te gaan doen. Robs huidige partner Sarah houdt ook wel van zorgeloze seks al fresco. Ze woont in de buurt, bij haar al te bezorgde vader, maar leidt via chatrooms een opwindend leven als GEILE GEORDIE MEID. Intussen zit Jim achter haar aan. Die heeft een zekere uitstraling, is volhardend en ziet er geen been in om meisjes benaderen en ze te vragen om hun telefoonnummer en misschien een zoen en een knuffel.

. prachtig verhaal.

avatar van Celluloid Dreams

Celluloid Dreams

Flauwe film. Vond er niets aan. Af en toe een glimlach.

avatar van Timotei

Timotei

Leuk gespeeld, leuk neergezet, iets te veel seks scene's

avatar van Kibabu

Kibabu

Vreselijk repetitief 'drama' zelden humoristisch en gezocht.

avatar van MFEO

MFEO

Timotei schreef:

Leuk gespeeld, leuk neergezet, iets te veel seks scene's

teveel sex scenes? niets mis mee hoor!

avatar van MFEO

MFEO

Geweldige leuke film. Leuk verhaal met grappige momenten en dogging .... Leuk gefilmd en gebracht. 1 van de toppers van IFFR 2009. Verveelt geen moment. Zeker een geheide bios hit!

avatar van latrat

latrat

een geheide bioshit? :' )

Tenzij ze de film hernoemen naar 'parkingsex: a love story' gaan ze niet veel kijkers lokken, en ik hier op eht filmfestival nog geen enkele goeie mening gehoord. Ik betwijfel echt dat eht een bioscoophit gaat worden hoor.

avatar van Friac

Friac

Net als Kibabu stoorde ik me vooral aan het repetitieve karakter van de film, de opbouw was ook niet wat het moest zijn. Persoonlijk raakte ik te weinig betrokken bij het hele verhaal en moest ik - op een paar grappige elementen na (het terugkerende dansje van Jim, neef Rob die af en toe heerlijk plat uit de hoek komt,...) - de film tot aan het einde zien voortkabbelen. Hier had ik meer van verwacht; het ziet er allemaal wel verzorgd uit, maar met de kern van de film gaat het mis.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

** De site.

avatar van Thijsss05

Thijsss05

Ging helemaal nergens over. Komedie? Eerder een saai drama..

avatar van DV1984

DV1984

Leuke film, verveelde geen moment en origineel verhaal!