• 9.370.253 stemmen

Ghost Town: The Movie (2007)

Western | 115 minuten

Genre: Western

Geregisseerd door: Jeff Kennedy en Dean Teaster

Met onder meer: Herbert 'Cowboy' Coward, Bill McKinney en Renee O'Connor

Plot Ghost Town: The Movie

"In Deadwood you may lose your life but in Ghost Town you might lose your soul!"

Dertig jaar geleden keek Harmon Teaster als kind toe hoe zijn vader in een straatje werd gesleept en er geëxecuteerd werd door een groep gewapende mannen van de Burnett-familie. Teaster kreeg zijn wraak door iedereen op de Burnett-ranch te doden, uitgezonderd de psychopathische zoon Victor, waarna hij de naam van het stadje Maggie Valley verandert in Ghost Town. Jaren later, Harmon is nu een oude man, ziek een koortsig, zodat nu zijn dochter Violet aan het hoofd staat van het stadje, niet wetend dat Victor nog steeds in de running is en heel erg hunkert naar wraak.

Victor Burnett

Will Burnett

Violet Teaster

Sheriff Tom Parker

Deputy Tuck

Mayor Emerson Rogers

avatar van RickZ

RickZ

Tja, je verwacht een soort western (er was voor mij geen IMDB-info beschikbaar) maar helaas is dat het niet, meer een kletstern. Want echt veel western-actie is er niet in deze 2 uur durende film. In het begin wat actie, aan het einde een mini-shootout maar verders veel dramatiek en geklets en dat was niet de verwachting. Viel dus behoorlijk tegen, overslaan!

avatar van godertdk

godertdk

leuk in elkaar gezet verhaal, wat volgens mij ook is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, omdat in het eind word genoemd dat de film is opgedragen aan de hoofdrolspeler onder zijn film naar.

leuk verhaal over wraak en gerechtigheid.