• 9.373.588 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Jonathan Gorman en Thomas Edward Seymour

Met onder meer: Debbie Rochon, Thomas Edward Seymour, Russ Russo

Plot Bikini Bloodbath

Het is de laatste schooldag en om dat te vieren wil de populaire Jenny een "slumberparty' organiseren samen met zes andere vriendinnen. Ondertussen besluit een Franse chef, de eigenaar van het populaire "Sausage Party Restaurant", het feest te verstoren. Wat volgt is een bloedbad en hilariteit.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Heerlijk fout lijkt me.

avatar van FillumGek

FillumGek

Ik had deze film alleen maar even meegepikt vanwege de titel. Het deed me immers denken aan lekkere wijven, een gestoorde moordenaar een heel veel bloed. Kom ik daar even bedrogen vanaf.

De film in het kort; zeven vriendinnen geven een feestje. Dat betekend feesten, zuipen, lol maken en girltalk. Ondertussen is een kok van een restaurant op pad om de boel te verstoren. Ik weet niet waarom, want er is geen enkel motief of bedoeling. De kok duikt op, heft zijn mes en weg is ie. Jottem. Een eindje verderop heeft een groep vrienden ook een feestje, en loopt er ergens nog een suf meisje rond die geen vrienden heeft. Heeft echter allemaal geen meerwaarde.

Overal straalt het amateurisme vanaf. Het acteerwerk is enorm slecht, alsof iedereen een dag van tevoren van de straat is geplukt. De moorden zijn extreem zielig. De kok heft zijn mes, camera draait vaak weg, en dan zie je een klein sneetje in iemands hals zitten. Verwacht geen splatter, zoals de titel doet vermoeden. Je moet goed opletten wil je wat bloed vinden. Het is voornamelijk kijken naar een girlsnight dat bestaat uit lelijke delletjes.

Van humor is ook echt geen sprake. Tenzij je het leuk vind om naar een paar homofiele jongens te kijken die elkaar voortdurend bij de kont pakken en door elkaars haar strelen. Soms is fout leuk, hier is het stom vervelend en krijg je spontaan medelijden met regisseur en acteurs dat ze hun eventueel beginnende carrière nu al om zeep helpen.