• 9.230.253 stemmen

Alternatieve titel: Attack of the Yakuza

Geregisseerd door: Koichi Sakamoto

Met onder meer: Johnny Yong Bosch, Pamela Walworth en Dan Southworth

Plot Broken Path

Op een geïsoleerde boerderij in de woestijn, wordt een man geconfronteerd met een geheim uit zijn verleden. Om zijn toekomst te redden, mag zijn vrouw niet achter dit grote geheim komen. Hij moet het geheim dus goed zien te bewaren...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

Ziet er goed uit!

avatar van Carealot Carrot

Carealot Carrot

De film heeft een hele lage productiewaarde en is slecht geregisseerd. Toch maken de enthousiaste acteurs er wat van. De hele film door is er alleen maar actie met af en toe een adempauze. De actie bestaat uit alleen maar vechtscenes die veel power kennen, die er vloeiend uit zien en die redelijk creatief zijn. Helaas zit er hier en daar een onnodige salto in wat ik niet nodig vond.

Al met al een film van wisselende kwaliteit, toch neig ik meer naar het positieve vanwege de energie die erin zit en natuurlijk Dan Southworth .