Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Adrienne Wilkinson, Matt Long en Jim Beaver
6,2 (179)
Plot Reflections
"Carol sees things..."
Wanneer Carol in de spiegel kijkt, welke dan ook, wordt ze opgeschrikt door de verschrikkelijke beelden die verschijnen. Ze is niet paranormaal begaafd, maar wel een bange jonge vrouw op de rand van de waanzin. Zou de knappe vreemdeling die Carol's pad kruist zorgen voor verlossing, of brengt hij haar naar de afgrond?
DLX2010
Goed gezien, dit staat erbij:
This is a drastic fanedit of the movie MIRRORS. About one third of the movie has been removed for a much more intense horror ride. Especially the lame family horror finale is gone completely. Get ready to be scared!!!
sdr
Goed gezien, dit staat erbij:
Als dat al zo is waarom staat Kiefer Sutherland er dan niet bij als
hoofdrolspeler.
Ik heb hier de Fanedit liggen en daar speelt Kiefer toch echt in mee.
Fan-edit van Mirrors??? Huh? Ik denk dat jullie een beetje genaaid zijn.
sdr
Fan-edit van Mirrors??? Huh? Ik denk dat jullie een beetje genaaid zijn.
Als jij bedoeld dat deze niet bestaat dan heb je het fout
En behoorlijk ook, Reflections heeft niets te maken met de overigens geweldige film MIRRORS.
De Fanedit is zelfs voor de liefhebber of voor de mensen die MIRRORS nog helemaal niet hebben gezien nog beter.
DLX2010
Als dat al zo is waarom staat Kiefer Sutherland er dan niet bij als
hoofdrolspeler.
Ik heb hier de Fanedit liggen en daar speelt Kiefer toch echt in mee.
Even voor de duidelijkheid: toen ik op dat berichtje van 606 reageerde stond hierboven de filminfo en zelfs de cover van Reflections (FanEdit van Mirrors) vandaar.
Je hebt gelijk in de FanEdit spelen Kiefer Sutherland, Amy Smart en Paula Patton en ook eens uitgekozen tot de beste FanEdit van de maand februari 2009.
Niet te verwaren met de film met de zelfde titel en jaar
Reflections (2008/II) - imdb.com
staat in de wacht.
Dat zou natuurlijk ook kunnen maar is hier niet van toepassing
Jake the muss
Ik heb hier ook de fan-edit van mirrors liggen, genaamd reflections.
Is gewoon de film Mirrors, maar zoals wel vaker gebeurd met films tegenwoordig (neem terminator 3: ROTM) wordt een film ingekort zodat ie voor de, in dit geval, horror liefhebber lekkerder wegkijkt.
Saaie scenes die de kijker een beetje doen afdwalen zijn eruitgeknipt, zonder dat het te zien is, vandaar de "fan-edit" regel.
Een film wordt dan uiteraard korter (ongeveer 12 tot 15 minuten), maar is dan meer on-afgebroken horror, iets wat de hardcore horrorliefhebber dus meer waardeerd.
Overigens heeft deze reflections (die ik overigens zelf ook niet ken) hierboven genoemd niks met mirrors of de edit daarvan te maken.
Wommeltje
Ik begrijp dus dat niemand DEZE film bekeken of beoordeeld heeft maar dat de hele discussie over een andere film met dezelfde naam gaat? Was juist benieuwd of deze reflections wat was... Iemand?

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie