• 9.375.076 stemmen

Horror / Thriller | 103 minuten

Genre: Horror / Thriller

Oorsprong: Thailand

Geregisseerd door: Atsajun Sattakovit

Met onder meer: Premsini Rathanasopa, Nuttakorn Taewakul en Napat Bhunjongjit-Pisan

Plot Soul's Code

Het naakte lichaam van een vermoorde universiteitstudente wordt gevonden met een vreemd teken op haar voorhoofd. Dit teken zou aangebracht zijn om de wraak van haar geest te voorkomen. De zaak wordt in de deskundige handen gegeven van detective Khan van het DSI. Het dode meisje wordt naar dokter Nicha van het CIFS in Bangkok gebracht om meer sporen te vinden en de identiteit te ontdekken. Intussen raakt C., een voormalig vriendje van het meisje, betrokken bij de zaak wanneer hij begint met het zoeken naar zijn ex-liefje. Wanneer haar geest echter contact tracht te zoeken met de levenden, begint detective Khan echt te geloven dat er iets bovenatuurlijks in het spel is, dat hem naar de oplossing van de zaak zal leiden.

avatar van Lui

Lui (crew films)

dit ziet er eigenlijk best wel zielig uit

avatar van Draconian

Draconian

Aan de gesproken taal kan ik nog steeds niet wennen maar de film was goed.

avatar van De Meester

De Meester

Dit is de eerste film in een jaar die ik niet heb uitgekeken... boeide me niet, warrig t/m minuut 30, niet spannend, en... de taal die me compleet tegenstond.

avatar van MatthijsG.

MatthijsG.

Deze film heeft op sommige momenten iets weg van The Grudge, maar het niveau van die film haalt deze lang niet.

Het acteerwerk was matig; het verhaal is af en toe moeilijk te volgen, mede doordat je volledig af moet gaan op de ondertiteling, want de taal is echt onbegrijpelijk.

avatar van tal1b

tal1b

wat een waardeloos b (agger) film, met achterhaalde schrikeffecten. De film boeide me 10 min.

De acteurs, met name de bijrollen zijn ook erg nep gedaan, aziatische b film.

avatar van Buzzzfuzzz

Buzzzfuzzz

De film ziet er prachtig uit goede effecten goede enge sfeer heel spannend,

Enigste nadeel het acteren was zo slecht op sommige momenten echt niet om aan te zien.

avatar van makaku

makaku

Vond het niet echt een bijzondere film, maar niet storrend om te kijken

avatar van Phantasm

Phantasm

Soms eren moeilijk te volgen verhaal en zoveel horror kwam er ook al niet in voor.