• 9.370.166 stemmen

Peyton Place: The Next Generation (1985)

Geregisseerd door: Larry Elikann

Met onder meer: Dorothy Malone

Plot Peyton Place: The Next Generation

Wanneer Megan in de stad arriveert, kan Constance haar ogen niet geloven. Ze heeft namelijk ontzettend veel weg van haar verlaten dochter Allison. Megan wordt verliefd op Dana, die zelf ooit een relatie had met Kelly, maar nu zijn zinnen ook zet op Megan. Ondertussen probeert Steven Cord te ontdekken hoe Allison is doodgegaan. Ze zou zelfmoord gepleegd hebben, maar hij vermoedt dat iemand anders haar leven zou hebben genomen.

Norman Harrington

Dr. Michael Rossi

Steven Cord

Constance Carson

Elliot Carson

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Beter dan Murder in Peyton Place (waarin - in tegenstelling tot deze film - de sfeer ontbrak). Een aantal fouten in het verhaal kan ik nog overkomen. Voor de fans is dit een must-have. Overigens viel me op dat de meeste castleden van de originele serie die ook hierin meespeelden niet echt erop vooruitgangen met de jaren mee. Vooral Parkins zag er niet echt meer uit als het sekssymbool dat ze ooit was in de jaren '60. Jammer dat hier niet meer van gemaakt werd; zoals een serie o.i.d.

Ik vond het wel mooi om te zien destijds. Alle open eindes van deze langlopende series werden toch nog wat verder uitgewerkt. Wel was het vreemd dat Dr. Rossi "gewoon" weer aan het werk was, terwijl de serie toch eindigde met zijn veroordeling wegens moord. Was hij vrijgesproken en zo ja, hoe zat het dan precies met die moord? Of voorlopig in vrijheid gesteld als model-gevangene? Ook mooie muziek van Jerold Immel, sommige stukjes kwamen ook vaak terug als achtergrond bij Dallas.