Love Story 2050 (2008)
Met onder meer: Priyanka Chopra Jonas, Harman Baweja en Kurush Deboo
Gesproken taal: Hindi
Releasedatum: 11 juli 2008
Plot Love Story 2050
Karan en zijn verlegen vriendin Sana reizen met een tijdmachine, gebouwd door de excentrieke oom van Karan, naar het Bombay van 2050. Daar komen ze in een wereld terecht vol vliegende auto's, hologrammen, robots en lasers. Ook komen ze daar oog in oog te staan met hun toekomstige zelf. Door een reeks gebeurtenissen raken Karan en Sana elkaar kwijt in deze wereld van toekomst. Karan doet alles om Sana weer te vinden en wordt in zijn zoektocht bijgestaan door de vrouwelijke robot Ot en een de mechanische teddybeer Boo.
Karan
Sana/Zeisha
Dr. Yatinder Khanna
Mrs. Bedi
Hacker Jimmy Dhinchuck
xentos
lijkt me ook wel een leuke film, wel een goed verhaal. ben benieuwd
cubedude
het verhaal is goed jammer dat het een bollywoodfilm is...
wat gaat er fout met een bollywoodfilm?
the-hague-pride
idd jammer dat het bollywood film is
wat er mis mee is? je houd ervan of je houd er niet van
umbro01
wat gaat er fout met een bollywoodfilm?
Bollywoodfilms zijn juist heel goed.
tsjong
mechanische teddybeer, wordt niet een fantasievolle irritante melige komedie.
Trancebuddha
bollywood moet naast de originele versie die voor India is bedoeld een versie voor de internationale markt uitbrengen.
ik heb de film verkort tot 120 min, dwz alle liedjes eruit en alle kinderachtige stukjes eruit. het resultaat was een redelijke film en anders door de vele spoilers erin een waardeloze.
in het origineel duurt het anderhalf uur voordat ze in 2050 zitten terwijl het ook in een half kan.
Meggie
Deze film trekt echt op niks! Het eerste deel is echt goed, maar het 2e deel is verschrikkelijk; het lijkt wel alsof iedere regisseur die een 'toekomst' film maakt de unieke kans ziet om zijn visie van de toekomst op te dringen bij het publiek, wat keer op keer leidt tot vliegende auto's, super high-tech apparatuur enz... maar ook de verhaallijn in het stuk in de toekomst trekt nergens op. De liedjes zijn wel natuurlijk leuk; daarvoor zou ik wel de dvd kopen