Baberellas (2003)
Met onder meer: Shauna O'Brien
3,3 (403)
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Baberellas
"They'll do anything to save the Earth. Anything."
Er ligt een immens ruimteschip achter de maan verborgen. In dit ruimteschip zendt sexy Koningin Sartanika haar kinky plan, bestemd voor de zeven melkwegen, uit. Iedereen is afgestemd op "De verovering van de Aarde" behalve de aardbewoners zelf. De onzichtbare camera crew van de Koningin zoomed in op een oversekste groep van muzikale schoonheden: de band 'Top Heavy'. De Libido Meter slaat meteen op hol. De meiden van de band weten van niets, maar zij zijn de eerste verdachten in de zoektocht van de Koningin naar de Sexuele Schakel. Sartanika gebruikt een "gedachten-controller" om zo de meiden te verzwakken en zich over te geven. Als ze helemaal op gang zijn gekomen worden ze overgestraald naar het ruimteschip. Tegen alle verwachtingen in moeten de meiden alles inzetten om te overwinnen.
Queen Sartanika
Anna
Renna (as Regina Russell)
Coochinota
Jenna (as Sasha Peralta)
Donna
Cybernaut Cindy
Sally
Royal Pool Boy-Guy
Rudy

IveLoveMovies
De film is niet veel bezonders zeker niet voor op dvd. En paar Plus en min punten
- Verschillende Geluidssporen aanwezig op dvd
- Goedkope dvd
Min
- Slecht acteerwerk
- Slecht camerawerk
- Beeld is slecht
En low Budget film gelijk en dvd voor in de vuilbak te gooien dus
0.50 / 5

Meneer Bungel
Afrader met de hoofdletter A.
Niet eens afgekeken, hoewel de Baberellas best appetijtelijk zijn. Ik moest bij aankoop nog even denken aan iets meligs en bij vlagen leuks als Kiss me quick!, maar ...
0,0* wat toch altijd weer uitkomt op een 0,5*.

Meneer Bungel
Die heb ik nog niet gezien, maar de titel lijkt me in ieder geval een verwijzing.

Baberellas Movie Reviews, Pictures - Rotten Tomatoes - rottentomatoes.com

movie acteurs
Aha, een take-off. De pakjes en een deel van het verhaal leek er zoveel op.

Q Jones
Hahaha ik zag deze film voor 1 euro liggen toch maar niet mee genomen, heb ik nu geen spijt van

riinyosa
Wat een ongelooflijke cultfilm en dat bedoel ik zeker niet positief.
Een G-spot op je borsten waardoor je tijdens een orgasme met een grote laserstraal een hele berg opblaast? Moet niet gekker worden.....

Vanwege het meespelen van Julie K. Smith heb ik deze film eens gepindakaasd maar dat had ik beter niet kunnen doen. Meer dan een soort van erotisch computerspel is het in feite niet. Het verhaal (wat is het verhaal eigenlijk ) wat eromheen gebreid is, is tenenkrommend slecht en hetzelfde geldt voor de uitvoering ervan. Visueel leek deze film meer afkomstig uit de jaren 90 dan uit 2003. De achtergrond muziek (welke ook nog eens behoorlijk hard staat) is vreselijk en dan heb ik het niet eens over de bimbo's die een poging tot zingen wagen. Die bimbo's zijn overigens het enige pluspunt van de film en gelukkig zijn ze ook vaak topless. Maar ondanks de bimbo's (alleen Julie K. Smith is nog de moeite waard) kun je deze film beter mijden (ik ben na 40 minuten afgehaakt). Alleen dankzij Julie K. Smith (vanwege haar grote boezem) krijgt deze troep nog een 1.0 (0.5 punt per borst). Daarmee ben ik nog één van de hogere stemmers
Kun je nagaan hoe slecht de film wel niet is.

Russell Brand laat weer van zich horen na beschuldigingen, Amazon Prime Video introduceert advertenties | MovieMeter Recap

De tien best beoordeelde films van de jarige Anthony Mackie (45)

Het schilderij uit de eerste tv-aflevering van Bob Ross is te koop

Iconische film 'The Lost Boys' met jonge Kiefer Sutherland vanavond te zien op televisie
Realtimes | Publishing Network
Social media