Genre: Actie / Drama
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Plot Dead Man's Cards
De ex-boxer Tom Watts zit aan de grond. Blut, impotent en een vrouw die hem wil verlaten. Wanneer hij wordt ingehuurd als uitsmijter in een louche club raakt hij direct betrokken bij het geweld, drugs, wapens en de gangsters van de Engelse club scene. Paul, de hoofduitsmijter van de club, is een geharde veteraan die Tom onder zijn hoede neemt. Tom probeert zich aan te passen aan de keiharde wereld van de dronkaards, speedfreaks en straatvechters. Als blijkt dat de vete van Paul met de machtige drugsdealer tot een climax dreigt te komen, staat Tom voor een zeer moeilijke keus: Vechten voor zijn vriend of voor zijn leven.
Paul
Chongi
Jimmy the Pimp
Blue Eyes

brave71
Ik heb hem nog niet helemaal gekeken, maar tot dusver is hij spannend en leuk.
Snap niet wat hij met een western te maken heeft, is meer thriller/actie drama.
Als ik hem heb afrgekeken volgt mijn echte beoordeling zit nu op een 3,5 *

kaketoe
Toen ik de omschrijving las, dacht ik wat heeft het met westerns te maken ??
Binnekort maar ff kijken deze !

MrFunky
heeft inderdaad niks met een western te maken...
maar het is wel een erg goeie aktie/thriller..verveelt geen seconde

christophel
Ik heb hem net gekeken, vind het meer een kinderachtige film, zeker
de eigenaar van de bar is zeer flauw.
Verders kwa inhoud heeft hij wel wat, maar voor mij zeker geen film om aan te bevelen. ** 2.5

brave71
Heb hem eindelijk uitgekeken, het totaal viel me iets tegen.
Leuk als je niets anders te doen heb
Een magere 3*

balosa
deed me denken aan Road House met Patrick Swayze, maar deze is wel iets minder, het verhaal gaat op zich nog wel, maar onder andere de bar eigenaar is te flauw zoals christophel ook al zegt 3*

kleez
vond het wat een saaie film. Saai is eigenlijk niet de juiste
benoeming, wat het is eigenlijk niet saai, maar simpele film, laat
ik het zo zeggen!
Kan beter andere film pakken!

kleine symphatieke film die het aardig doet , alleen het einde van de film daar kon ik me niet goed in vinden..

Waku
Een kijkje in de wereld van louche engelse pubs en de daarbij horende drugs en pillen cirquit gezien vanuit de ogen van een uitgerangeerde bokser die als laatste optie kiest voor een baan als uitsmijter.Alhoewel het nergens hoogstaand wordt is dit drama boeiend genoeg om te blijven volgen.
Typisch engels onderwereld sfeertje.
Een armoedige kroeg met dito eigenaar en een levensloop van 2 uitsmijters die eigenlijk alles hebben verloren in hun leven.
Goed te doen.

sombogywogy
Op zich wel goede film, maar ik vond het einde van de film heel onduidelijk en afgeraffeld..

R9
nee ik snap niet dat het cijfer zo hoog is,
ik heb me anderhalf uur rot verveeld.
en daarnaast vond ik het nog een slappe film film. bah
ik raad je wat anders aan

Boelie
ik vond het wel een vermakelijke film, al verveelde ik me wel rot toen ik deze film ging kijken.
het was allemaal een beetje te simpel idd, geen spectaculaire hoogstandjes in deze film te vinden

patrick17
Het is wat roswerk meer is het eigenlijk niet.. Een verhaal is het eerlijk gezegd niet en de acteerprestaties mja dat ging ook niet al te lekker..Ik vond die kale kerel wel eigen moet ik zekker lekker accent ook Film het gaat wel maar is zeker geen top hoor.. Ik had er meer van verwacht en is ook niet veel bijzonders...
2.5 *

Flanagan
Typisch engels onderwereld sfeertje.
Goed te doen.
Helemaal mee eens .
Ik geef 'm ook 3*.............3.5* is net iets te veel.

balkanG
Wat een bagger film. Saai verhaal, te makkelijk...
Domme film..
Een 0.5 voor het vreemde stukje ergens midden in de film

kloostb
wat een waardeloze film zeg geen fatsoenlijke verhaallijn eigelijk niks positief
erg saai minder als een 0.5 gaat niet

Vandernagel
Het enigste dat deze film met western te maken heeft, is dat de desbetreffende club een western club is. De film zelf is niets bijzonders maar het is niet voor de gemiddelde puber die geinteresseerd is in een actie film. Daarvoor heeft deze film te weinig actie en teveel diepgang. De film moet het vooral hebben van de personages, maar die komen niet echt van de vloer.
2,5 sterren

alcapachino
ik vond het ene zeer onderhoudende film en vond het verrassend genoeg erg leuk met een lekkere grimmige sfeer en leuke knokpartijtjes
3,5

raymondg
goeie film die met kop en schouders uitsteekt boven het gemiddelde pulp van deze tijd. Zo kan het dus ook.

filmoog
Mijn eerste indruk, gezien de kaft van deze film, leek het me een goedkope actiefilm. Maar de film begint goed, niet al te cliché... De openings scène van Tom de grote boxer sprak me aan.
Maar langzamerhand begin ik me te irriteren aan James McMartin, die zich zo te zien helemaal niet zo op zijn gemak voelt in zijn rol als Tom. Paul Barber gaf me eerst een indruk als een Wanna-Be Samuel L. Jackson, maar al snel vond ik hem de beste acteur in dit Dramaspel.
Deze film heeft eigenlijk een verhaal wat me niet zeer aanspreekt, een Hollywood film die een beetje Arthouse wilt overkomen. Dit imago houdenz e alsnog in stand dankzij het Ierse accent wat zowat iedereen gebruikt in de film. Heerlijk dat deze film niet in Amerikaanse nachtclub's in hartje Bronx afspelen, maar in échte heerlijk ordinaire "Irish & English Pubs".
Maar dan komt Mark Russel in beeld. Want een verdomd slechte acteur! Een geweldige miskoop die niet voor niks hiervoor nog geen enkele filmervaringen heeft gehad! Jammer, hoor. Die Russel is echt een aanfluiting.
Tenslotte even reageren op die kijkcijfers. Zestien plus? Kom op, zeg! Zo hard was het nou weer ook niet!
Hoe dan ook, een aardig Engels drama met in ieder geval een vermakende Paul Barber. Twee komma vijf.**1/2

timburton
Beste goed drama, een beetje stom verhaal maar Barber is super goed!
2,5

veron35
Lekkere schotse film. Daar houd ik wel van.

Bramha Bull
dit verhaal lijkt behoorlijk op die van "Rise of the Foodsoldier".

usr14112
Slappe B film waarin niet bepaald goed wordt geacteerd. Vind hem niet te vergelijken met Rise of the foodsoldier. Die was een stuk beter.

Ammer
Erg rauwe film met uitstekende vertolkingen, begon echt mee te voelen met de personages. Ook het alom aanwezige gevoel van dat er elk moment iets ergs kon gebeuren heft deze vlot gemaakte brit flick tot een hoger niveau. 4*

Erwinner
Hier had meer uitgeperst moeten worden.
Best leuk hoor, maar uiteindelijk toch veel te mager uitgewerkt, daarnaast te weinig rariteiten, geeft je tóch het gevoel met lege handen thuis te komen.
Net iets te simpel 2.5*

1 April, kikker in je bil: acht films met een verrassend einde

Clint Eastwood (92) maakt laatste film van zijn carrière, Michelle Rodriguez weigerde terugkeer in 'Avatar'-sequels | MovieMeter Recap

MovieMeter Podcast #32: Recensie 'Cocaine Bear' - Cocaïne en beren: een gouden combinatie

Jon Bernthal begonnen met trainen voor terugkeer in MCU als duistere anti-held The Punisher
Realtimes | Publishing Network
Social media