• 9.379.584 stemmen

Genre: Horror / Animatie

Geregisseerd door: Frank Sudol

Met onder meer: Frank Sudol

Plot City of Rott

De zombies nemen Manhattan over! Fred, een oude man die omringd wordt door legioenen van zombies, probeert gewapend met een stok te ontsnappen uit de gedoemde stad, want alsmaar meer wormen kruipen in de lichamen waardoor de mensen zombies worden.

Fred / Walker / Shoe / Nurse / Jon / Boxman / Hac / Mac

avatar van Bas1991

Bas1991

grappige film

avatar van greekboy

greekboy

leuke film voor een animatie

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Waar hebben jullie deze film gezien?

avatar van a bronx tale

a bronx tale

aardige film voor een keertje

niet egt een aanrader ofzo

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik kan geen goede trailer WMP vinden.

avatar van FillumGek

FillumGek

Heb hem op m'n PC staan maar zie er een beetje tegenop om hem te bekijken. Ik ben niet vies van een beetje vernieuwing of andere stijl maar op het eerste gezicht ziet het er waardeloos uit.

avatar van Halcyon

Halcyon

FillumGek schreef:

't Is gewoon teveel van hetzelfde. Goed voor 10 minuutjes, maar niet langer.

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Heb de eerste 10 minuten gekeken, maar de animatiestijl beviel mij niet zo. Doe mij maar Dead Space Downfall....

avatar van Observator

Observator

Statische animatie over een bejaarde man die tegen z'n rollator praat en zombies van zich afslaat. Niets meer, niets minder. Heel even leuk, maar verveelt al snel.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Ok jongens...Dit is de eerste film ooit die ik na een paar minuten heb uitgezet. In mijn hele leven heb ik nog nooit een film uitgezet, maar ik denk niet dat ik dit een uur lang kan zien...

Animatie stijl beviel me ook niet erg, dus ik skip deze.

Ik geef het een half ster, puur omdat ik meestal check of ik sommige films wel of niet heb gezien door te kijken of ik heb gestemt of niet...

Laat het geen indicatie zijn vor de rest van ons die de film nog willen zien, want na 2 minuten had ik het voor gezien gehouden.

avatar van dominion

dominion

Heel erg slecht niet zo slecht als Dead Fury maar toch heel erg slecht .

Ik snap ook niet waarom ik deze film toch heb gekeken nadat ik Dead Fury had gezien.

Ik kan die animatie ook niet echt waarderen want het is echt heel erg lelijk.

Met een tekenfilm van 77 minuten had ik het gevoel dat hij twee uur deed dus toen had ik hem maar uiteindelijk uitgezet na 20 minuten.

Dus ik ga ook echt nooit meer zo een soort tekenfilm kijken want het spreekt mij totaal niet aan.

1,0

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)