• 9.377.519 stemmen

Adam Lost His Apple (1965)

Komedie | 65 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Earl Wainwright

Met onder meer: Gene Berk, Sally Allen en Mal Arnold

Plot Adam Lost His Apple

"In the shade of the old apple tree...everyone thought the apples were free!"

Ken (Gene Berk), een rijke jongeman, wil graag fotograaf worden en wordt ingehuurd door de Kamer van Koophandel op de Bahama's om foto's te maken van hun onbewoonde eilanden. Die foto's kan men gebruiken als reclamemateriaal om hun eilanden te promoten voor toerisme. Op zijn tocht over de eilandjes ontdekt Ken een paar personen, die ooit schipbreuk hebben geleden en daar zijn aangespoeld. Ondertussen leven deze mensen al jarenlang gelukkig op het eiland en wensen in geen geval terug te keren naar de beschaafde wereld.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Veel goeds kan ik niet over deze film zeggen. Net als Nudes on Tiger Reef is het een film die nudisme wil promoten alleen op een nog saaiere manier (ongelooflijk maar waar). Als je een nudie maakt mag er toch wel wat meer bloot zijn en ook je moet er als kijker bijna 40 minuten op wachten en dat is voor een film van iets over een uur toch wel erg lang. Dus alles wat vooraf gaat is saai, langdradig, voegt totaal niets toe aan het geheel. Minutenlang zie je de protagonist kussen met zijn vriendin, het filmen van een boot die de haven uitvaart en steeds maar weer op datzelfde irritante harmonica deuntje. Ja dat is de enige soundtrack en telkens opnieuw als er geen dialoog was, vreselijk! Daar waar ik bij andere films met naturisme als thema wel het gevoel had dat de meerderheid ook echt naturisten waren, waren de 3 nudisten in deze film dat overduidelijk niet. Een lichaam helemaal gebruind met bleke poep en borsten dat zegt toch al genoeg. Bovendien had één van de dames silliconenborsten. Als men beweert dat een nudist complexloos is over haar/zijn eigen lichaam tja dan was dit toch een blunder van formaat. Goed nu weet ik dus ook dat dit soort operaties ook al in de jaren 60 werden verricht. Gelukkig had de andere dame niet aan haar lichaam laten prutsen. En ook nog een dom einde om de film af te ronden. Niet te verwonderen dat de regisseur nooit een andere film heeft geregisseerd.