• 9.370.282 stemmen

Alternatieve titel: How I Became a Nudist

Geregisseerd door: Harry Kerwin en Larry Wolk

Met onder meer: Morganna, Maria Stinger en Harry W. Stinger

Plot Girls Come Too

"Some thought it was for Men Only but..."

Een jong model en haar vrienden gaan op vakantie naar een paardenranch. De eigenaar van de ranch is een nudist en neemt de meisjes mee naar een nudistenkamp om hen te laten kennis maken met de wonderen van het nudisme.

Maria Stinger

Dick Powers (as Dick Powers)

Suzy (as Suzy Crandall)

Nudist

Nudist (as Habala Hopkins)

avatar van alexspyforever

alexspyforever

En ja gelukkig dat de film niet erg lang duurde, want dit was alweer zo een langgerekt promotiefilmpje over naturisme. De regisseurs brengen materiaal samen van twee nudies omdat "Girls come too" blijkbaar niet lang genoeg was om voor langspeelfilm door te gaan hebben ze dit aangevuld met nudistenkamp segmenten uit een andere film. Dit betekent dat we een combinatie van gecensureerde en ongecensureerde naaktscènes hebben. De originele segmenten met de protagoniste en haar vriendinnen blijven de genitalia bedekt (het was verboden om die te tonen tot ergens in de late jaren 60) maar in de andere segmenten worden de dames en heren wél volledig naakt getoond. Er is geen dialoog, maar de protagoniste die alles aan elkaar praat ook de segmenten die uit de andere film komen en waarin zij of haar vriendinnen niet in voorkomen (mensen waar ze dus maw nooit interactie mee hebben). Er is ook nauwelijks verhaal in. De dames waren mooi in alle segmenten (zowel gecensureerd als ongecensureerd). De heren tja ik moet eerlijk toegeven dat het niet bepaald sexy is om hen in hun blote piel te zien sporten.