• 9.374.473 stemmen

Natural Born Pranksters (2016)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Roman Atwood en Ben Pluimer

Met onder meer: Roman Atwood, Dennis Roady en Vitaly Zdorovetskiy

Plot Natural Born Pranksters

"The Pranks Just Got a Whole Lot Bigger... We Measured."

's Werelds meest beruchte, gedurfde en buitensporige grappenmakers maken de sprong van het internet naar het witte doek en komen voor het eerst samen om de meest epische grappen uit te halen. Roman Atwood, Dennis Roady en Vitaly Zdorovetskiy tillen met de hulp van een aantal van de grootste sterren van YouTube hun onbevreesde sociale experimenten naar een hoger niveau. De ene keer laten ze gasten van een Chinees restaurant denken dat ze hond voorgeschoteld krijgen en de andere keer simuleren ze een fout gelopen bezoek aan een zonnestudio.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jordandejong

jordandejong

Het 'nieuwe' Jackass. Was er een beetje sceptisch over, maar de trailer heeft toch wel wat leuke dingetjes (Chinese restaurant waar hond wordt voorgeschoteld, en de zonnebank prank). Grootste probleem is echter wel dat Roman Atwood en Vitaly (Dennis Roady ken ik niet zo goed) vrijwel elke video op hun youtube kanaal faken (zeker Vitaly). Daar valt nog enigzins door heen te kijken als het wel leuke gasten zijn, maar vooral die Vitaly is echt een onsympathieke klootzak.

Overigens verschijnen Dave England (Jackass) en Jukka Hilden (Dudesons) ook in deze film. Ga 'em toch wel even kijken als 'ie uit is. En als het niet veel voorstelt kan ik me op zijn minst weer lekker ergeren aan dat irritante gedrag van Vitaly.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Ik zette de film aan met de gedachte dat het weleens een potje ergeren zou kunnen worden. Tot mijn verbazing heb ik nog erg vaak gelachen. Ik heb gelukkig ook weinig tot geen momenten gehad dat ik dacht 'dit is nep' (zie post boven).

avatar van schumacher

schumacher

Jack-ass is beter dan dit, hier en daar zaten er zeker wel goeie stukken tussen.

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Haalt het niet bij Jackass.. Leuke pranks maar het mist de echte originaliteit en de uitstraling van Jackass...

avatar van Kondoro

Kondoro

Natural Born Pranksters

Het nieuwe ‘Jackass’-tijdperk is aangebroken. De gasten die afstammen van het welbekende filmpjes platform: ‘YouTube’ hebben nu hun eigen komische film ontwikkeld waarbij hun ‘pranks’ in een daglicht worden gezet en deze op spectaculaire wijze uitvoeren. De film verbind zichzelf met hier en daar originele beelden van de ‘YouTube’ filmpjes van de heren die ongetwijfeld voor velen aardig grappig zullen zijn maar mij toch wel een beetje in steek lieten.

Hoewel de film vast wel zo zijn leuke momenten bevat, ik heb soms ook wel eens moeten lachen tijdens de film, gingen de gedachten van de nep-heid steeds door mijn hoofd. Een tijdje geleden is er naar voren gekomen dat de zo gehete ‘pranksters’ veel ‘pranks’ in scenes zetten, ook wel acteurs in hebben gehuurd. Nu weet ik niet of het bij deze film ook zo geld aangezien deze heren bij mij niet naar voren waren gekomen. Wat mij wel opviel was tijdens de scene met een schijttekening. Wanner ze ook heel toevallig een man kozen en het onder gekladde doek mee naar huis mocht nemen. Wat mij opviel was dat meneer twee keer zijn bril af deed, als ze een scene opnieuw moesten doen, eeuwig zonde . Dit zorgt er eigenlijk vrijwel snel voor dat mijn vertrouwen in deze film is weggezakt en ik er eigenlijk maar weinig aan vond.

Hun beste scene vond ik toch wel de scene in de zonnebanksalon. Dat Roman er met neppe brandwonden uitkwam, of het niet geacteerde reacties waren is maar de vraag maar, het zag er wel erg gaaf uit!

Er valt niet veel te vertellen over deze film, echt acteren hoort hier niet bij, toch deed men het wel! Afijn, je komt wel wat geinige grapjes tegen: het plassen op straat, dit met een water flesje en een klein gaatje in het dopje en noem zo maar op, beetje flauwe humor daar houd ik wel van maar daar blijft het ook echt wel bij, voor mij zeker geen topper!

avatar van jordandejong

jordandejong

jordandejong schreef:

Heb 'em hier eigenlijk voor aangezet, maar Vitaly is minder irritant dan verwacht. De film zelf is echter een compleet gemiste kans, en weet geen één keer ECHT grappig te zijn.

Ben geen fan van Roady, Atwood of Vitaly, dus dat is al geen al te lekker begin. De eerste 'prank' (de boner massage) is desalniettemin geen slecht begin. Héél erg weird vooral (zou het echt zijn???), maar wel leuk. Dit niveau wordt nergens verder in de film gehaald. Sommige ideeën zijn best leuk (Chinese restaurant dat hond serveert bijvoorbeeld), maar de uitwerking is vaak vooral heel erg triest. Serieus, een Chinees restaurant dat zogenaamd hond serveert.... Maar vervolgens zijn zowel de ober als de kok roomblank (eentje is zelfs Scandinaviër Jukka van The Dudesons) En nog erger is dat ze dan wel weer Aziatische kreten uitslaan en Aziatische namen hebben. Dat werkt natuurlijk niet, dat kan een kleuter nog verzinnen. En zo zitten er nog wel meer voorbeelden van slechte uitwerkingen in deze film.

Nog een minpuntje zijn het aantal 'pranks' waar onschuldige (als we er even vanuit gaan dat het dus geen acteurs zijn) mensen slachtoffer worden van geweld en bedreiging. Die 'prank' waar die jongen bij dat busstation wordt bedreigd vond ik eigenlijk al iets te ver gaan, maar als er vervolgens een paar scenes later voor de ogen van een bijstander zogenaamd iemand wordt geëxecuteerd (incl. gore) ga je wat mij betreft echt te ver.

Hele kleine 2,5*. De jongens willen het allemaal veel te groots aanpakken, en vergeten daarbij wat zo'n film echt leuk maakt: kleinschalige humor en chemie. Dat is wat o.a. Jackass zo'n fenomeen maakt.

En voor degenen die toch geïnteresseerd zijn in Jackass-achtige projecten.... MTV heeft de serie 'Too Stupid To Die' aangekocht. Een door Jackass geïnspireerde stuntgroep onder leiding van een knotsgekke Zach Holmes (die werkelijk waar nergens voor terug deinst).

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Pranks, het kon eigenlijk bijna niet missen dat er een film uit zou komen die draait om het uithalen van grappen. YouTube staat er vol mee, zo zijn onder meer de Jalal, The Owlman, Killer Clowns, Saw, Friday the 13th maar ook de hilarische shampoo pranks, leuk of in sommige gevallen geniaal.

En dat is waar Natural Born Pranksters de fout ingaat. De grappen zijn namelijk in de meeste gevallen niet leuk en het niveau ligt meer rond de Mtv serie Punk'd. De Alien grap was vrij sterk tot de abduction maar de rest is allemaal grotendeels het net niet.

De speelduur van ongeveer 90 minuten is daardoor erg lang, waardoor de verveling al snel toesloeg. Zat te hopen op een echt sterke prank, maar de echte sterke pranks zaten helaas niet in deze film.