• 9.373.168 stemmen

Alternatieve titel: The Unexpected Journey

Geregisseerd door: Gregg Champion

Met onder meer: Mary-Louise Parker, Aidan Quinn en Zac Efron

Plot Miracle Run

"She fought to give her sons an ordinary life. What they gave in return was extraordinary."

Voor veel ouders zou het een levenslange straf zijn als hun tweeling autisme zou hebben. Maar voor Corrine Morgan is het een uitdaging waar ze de rest van haar leven voor zal vechten. Als kind had ze niemand, en nu wil ze een toegewijde moeder zijn voor haar twee zonen. De weken na de diagnose van het autisme van haar tweeling zijn voor Corrine bijzonder zwaar. Ze krijgt nog een zware klap te verduren als blijkt dat haar vriend, met wie het drietal samenleeft, zich niet langer wil opofferen voor de autistische tweeling.

avatar van Hannah

Hannah

Dit is m'n lievelings film!!!

Echt zo'n super, coole, mega, bangelijke film!

avatar van Die Romantic

Die Romantic

Aardige film met knappe acteerprestaties!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Hannah schreef:

Dit is m'n lievelings film!!!

Echt zo'n super, coole, mega, bangelijke film!

dan heb je geluk: hij komt weer op tv. Tijdje wachten, maar op 4 oktober is hij weer op RTL4 te zien

avatar van hadassa

hadassa

wat is authisme eigenlijk?

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Goede film, hoewel je goed kan zien wel stuk waargebeurd is en wel stuk erbij verzonnen is. Uitstekend geacteerd door de hele cast en Mary-Louise Parker is erg charmant in deze film. Ik vraag me alleen af wat er gebeurd is met haar, aangezien ze totaal niet lijkt op hoe ze er in de jaren 90 uitzag (bijv. Boys on the Side).

*3,5

avatar van gilan

gilan

Hallo lezers,

Miracle run gezien recent op tv.

Betrof een aangrijpende film, met veel respect voor alleenstaande moeder in soortgelijke situaties.

Wat mij tevens kippevel veroorzaakte was het stukje gitaarmuziek wat werd gespeeld door een van haar zonen. Ik heb dit al eerder gehoord echter weet niet wie het origineel heeft gespeeld.

Mogelijke dat lezers dit wel weten en mij aub een berichtje willen sturen.

Alvast bedankt.

avatar van sjoukje t

sjoukje t

Aan het eind van de film (ging door tijdens aftiteling) was ook gitaarmuziek te horen. Wie weet welke muziek/uitvoerende/componist?

avatar van kraakman

kraakman

voor diegene die het mooie stukje gitaarmuziek zoeken

klik op bovenstaande link en je weet het........

succes

avatar van frank92

frank92

mooie film een echte mooie drama een 4.5

avatar van frankenstein

frankenstein

Helaas is deze film dus gisteren niet uitgezonden.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

waarom is deze film niet vaker bekeken

zo slecht is het toch niet ???

ik vond best wel leuk

avatar van Movie-smile

Movie-smile

Hij komt vanaaf om half 9 op rtl 8

avatar van frank92

frank92

Weer een mooie film heeft me zeker niet verveel voor wie hem niet gezien heeft kijken!!!!!!!!!

avatar van flrois

flrois

Een mooie film...Autisme tweelingen spelen erg goed acteurs.

wauw, wat een topfilm

Een hele speciale film met een hoog wauw niveau. Zeker een 4.5 waard!!

avatar van 606

Heftig begin, en dan nog zo'n enorm grote eikel van een vader, een ding wat zo ie zo al fout is, is de kinderen uit hun vertrouwde omgeving halen.Vervolgens constateert de dokter autisme maar de moeder krijgt geen uitleg of informatie (waarom niet) Ze heeft het toch al moeilijk genoeg, dan moet ze zelf maar op zoek. Gelukkig was de moeder niet zo makkelijk klein te krijgen, maar je ziet wel dat ouders nagenoeg er altijd alleen voor staan. Wat wel fijn is, dat er uiteindelijk iemand van de overheid met verstand komt die wel weet hoe hij er mee moet omgaan, gaande weg zie je de kinderen groeien (wat erg mooi is om te zien) Tegelijk krijgt de moeder dan handvatten om zelf leren om te gaan met haar kinderen met autisme, die naar mijn idee geen lichte autisme hadden. Elk kind met Adhd, autisme of iets dergelijks heeft 1 ding waar hij / zij goed in is en in uitblinkt. Voor de een was dat in deze film sport en de ander muziek. Ook zie je goed dat ze niet tegen onrecht kunnen en dat andere pijn hebben van wie ze houden. Gelukkig kwam er voor de moeder een super aardige man op haar pad die wel liefde en begrip had voor de kinderen.

De eindtoespraak van Steven deed de tranen over mijn wangen rollen, omdat ik precies hetzelfde tegen mijn ouders heb verteld.

Buiten dit alles een groot compliment voor de acteurs. zeer realistisch neergezet.

avatar van Decec

Decec

Poster gevonden! en net verstuurd...

avatar van Decec

Decec

Een mooie dramafilm...

Ontroerend verhaal...

Een waargebeurd verhaal...

Prima kwaliteit beeld, geen breedbeeld, alleen

4:3...

Prima achtergrond muziek/geluid

(Dolby Digital)...

Prima camerawerk...

Knap acteerwerk...

Het is een moeite waard...

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Heel erg ondergewaardeerde film. Zac Efron speelt een keer wél goed. 4,5*

avatar van merel330

merel330

Goed gefilm en goed geacteerd, maar vond het realiteitsgehalte niet altijd zo hoog. Het feit dat Steven na het diner met Doug beseft dat het niet aard was tegenover Doug om te zeggen dat het eten niet lekker is, is verre van realistisch. Zo ook de scene waarin Steven gaat hardlopen en tegen zijn moeder zegt dat zij zich geen zorgen hoeft te maken. Autistische kinderen lopen juist tegen het probleem aan dat ze zich niet kunnen bedenken hoe iemand anders zich ergens bij voelt .

Wel erg goed geacteerd, vooral door de autistische tweeling. Kortom: een goed verhaal met een mooi moraal, maar ik denk niet dat het veel positiefs heeft bijgedragen aan het beeld dat bestaat van autistische kinderen.