• 9.370.282 stemmen

Geregisseerd door: Norman Dawn

Met onder meer: Lewis Wilson, Dana Broccoli en Morton C. Thompson

Plot Wild Women

"1000 Wild Virgins"

Kirby en Sparafucile zijn met een kleine expeditie op safari in Afrika. Zij ontmoeten een blanke man, genaamd Trent, die door de jungle strompelt en voor hun voeten in elkaar stort. Hij vertelt hun de legende van een oorlogszuchtige stam bestaande uit blanke vrouwen, die wonen op een nabijgelegen bergtop. Trent beweert deze vrouwen werkelijk gezien te hebben. Hij vraagt de expeditieleden om met hem mee te gaan en de stam nogmaals op te zoeken.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Leuke jungle vrouwen film over een paar mannen die in Africa op jacht gaan naar groot wild. Maar wat ze vinden is nog veel groter..

namelijk de Ulama Tribe.. the white sirens of Africa!

De Ulama Tribe is een groep vrouwen die eruit zien als strippers in hun kleine jungle dierenhuid pakjes.

De drie mannen worden gevangen en moeten tegen elkaar vechten om te zien wie de Ulama koningin waardig is, maar er komt strijd tussen de Ulama vrouwen die ook een man willen.

Tribal catfight!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Leuk filmpje inderdaad, behoorlijk simpel, maar o zo vermakelijk. Heerlijke cheesy effects en een leuke vormgeving. Ook weer een typische wilde avontuurlijke jungle vrouwen met iets van luipaard of weet ik veel wat voor dier soorten ze vaak aan hebben als kleding. Lekker kort (een uurtje maar) dus makkelijk om te doen. Van mij krijgt het een 3,0.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Een film over een stam van blanke amazones in Afrika (waar de inheemse bevolking een donkere huidskleur heeft) het kan niet gekker. Ik dacht een uurtje lang dat zal nog wel meevallen, niet dus. De film is traag en saai, heeft een ontzettend slap verhaaltje en oninteressante karakters die nauwelijks achtergrond of persoonlijkheid hebben. De vrouwen zien er ook veel te mooi en verzorgd uit om voor een primitieve stam door te gaan. Vreselijke dialogen, lachwekkend slechte gevechtscènes en saaie dansscènes zo kan ik het best samenvatten. Het was geen straf om de dames in dierenvellen te zien al had het misschien iets meer gemogen. Nu goed we spreken van het jaar 1951 dus begrijpelijk dat er nog geen naakt was, hoewel er op een bepaald moment wel wat shots zijn van topless Afrikaanse vrouwen. Maar dat zullen we maar functioneel naakt noemen zeker? En ja om het wat te rekken af en toe wat shots van wilde dieren.