Genre: Avontuur / Familie
Nederland
Geregisseerd door: Johan Nijenhuis
Met onder meer: Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Monique van der Werff
5,2 (339)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 29 juni 2006
Bekijk via Videoland
Plot Zoop in India
Nu de rangers heelhuids uit Afrika zijn teruggekeerd, wordt het tijd voor een avontuur op een nieuw continent. In Zoop in India gaan de rangers op zoek naar een kudde verdwenen olifanten. De tocht blijkt niet zonder gevaren.
Sira Schilt
Thakur
Bhadrak
stan
somebody
voor liefhebbers van zoop zal dit wel leuk zijn maar ik persoonlijk zit er niet zo op te wachten
en volgend jaar komt zoop in argentinie
Mindflight
haha fantastische trailer! één en al indiana jones-verwijzingen!
shiro26
ik heb de ander zoop ook en die is kaai gaaf dus hoop dat deze net zo gaaf is
Roodhaartje
Wanneer houdt deze onzin op?
Ik vond Zoop in Africa al verschrikkelijk, moet er dan nu ook nog echt een tweede komen (en misschien een derde).
Exxon
Dan wil ik je leeftijd weten, want ik denk niet dat je een kind ben, dan moet je deze film niet beoordelen...
kim-denny
ik ga vanavond naar zoop in india...
ben benieuwd of het wat is...
het 1e deel vond ik wel leuk...

JoeCabot
Hij krijgt van mij 0,5*
Waarom ga je dan kijken? Of heb je de film niet eens gezien?
matthijs_013
Waarom ga je dan kijken? Of heb je de film niet eens gezien?
Ik heb het idee dat hij de film ook niet heeft gezien
maar ja, de film kreeg een 7,5 van filmvalley :S
Bartholomeus N
Lijkt mij serieus een klote film, die !#%!#% series waren al slecht als het aan mij ligt..
nattiezoop
Hij krijgt van mij 0,5*
Echt onzin wat je nu zegt. Volgens mij heb je de film(s) niet eens gezien!! Ik daarin tegen wel en ze waren echt heel leuk! Ik geef ze:
Zoop in Afrika: 8,00
Zoop in India: 8,50
Larisje_x
kim-denny
Bepaal jij voor welke leeftijd een film is...
En de film was best wel leuk....
Kabukiman
Wat een gelul allemaal.
"Ik vind het kinderachtige fims". Welnu, als je dat van de eerste al vond, dan ga je niet naar de tweede kijken, want dan weet je van tevoren dat je er niet veel aan zult vinden.
"De *&^*&^series waren al slecht als het aan mij ligt".
Niemand dwingt je toch naar de op de doelgroep 8-12 jarigen gerichte televisiezender te kijken?
En gelukkig maar dat het niet aan jou ligt
Prima vermaak, ik heb me (en ik ben geen kind, maar had er drie bij me) regelmatig een kriek gelachen. Ik heb de pest aan Nijenhuis zijn "grote-mensen-films" (die aanzienlijk kinderachtiger zijn en de intelligentie van de kijker aanzienlijk meer beledigen dan Zoop), maar dit kan hij wel.
En Monique van der Werff is altijd een genot........
Larisje_x
Altijd die Patrick Martens met z'n kop vooraan de poster, maar de film was wel leuk. Had 'm gisteren gezien in de bios, en ben er best tevreden over.
Mooi dat Taffie aan dat touw hing (ze ging gewoon achter een blauw scherm) maar de effects zijn best mooi gemaakt. 3.5
Linn
Hij krijgt van mij 0,5*
Wat een onzin! Het zijn kinderfilms!!! Natuurlijk moet je geen hoogstaande actie en geweld verwachten of zo. Het is voor kinderen dan is het misschien voor volwassen mensen niet spannend genoeg meer. (ik heb beide films niet gezien maar vind de serie stiekem wel erg leuk)
TimD
En het is opgenomen in India?
stan
ik vond hem zo erg saaai!!!
weet je waarom omdat ik zoop stom vind en de film geen eens gezien heb
Dan mag je niet stemmen
Mojo Pin
Vivienne van den Assem is
Maar ik heb de film niet gezien.
Sutherland
Ik ben samen met mijn nichtje van 8 jaar geweest, en we hebben samen genoten hoor. Er zaten wat grappige momenten in, en ook wel spannende(voor de kinderen, want zelf vond ik het niet zo spannend) Af en toe zat de film niet helemaal goed in elkaar en rammelde er wat, maar goed dat vond ik niet erg. Ik heb me zeer vermaakt!
3.5 *
Roodhaartje
Ik heb deze film zeker wel gezien! Ik hoopte dat ie beter was dan de eerste, dat was dus een vieze tegenvaller.
Voor kinderen is ie misschien wel leuk, voor mij in ieder geval niet!!!