• 9.373.533 stemmen

Geregisseerd door: Yuri Zeltser

Met onder meer: Jennifer Rubin, John Getz en Colin Firth

Plot Playmaker

"Passion. Seduction. Betrayal"

De jonge actrice Jamie Harris (Jennifer Rubin) wordt door dramadocent Ross Talbert (Colin Firth) voorbereid op de hoofdrol in de nieuwe film Playmaker. Hij pakt haar hard aan en zij wordt steeds nieuwsgieriger naar zijn motivatie. Als ze tegen een uitdrukkelijk verbod in een afgesloten kamer binnengaat, ontdekt ze wat Talbert met haar van plan is.

Jamie Harris

sup-er-dodo

een mwa gaat wel film

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Had deze film al een tijdje in de kast liggen, had nooit mijn interesse gewekt. Toch maar gekeken, je moet wat in je vrije tijd. Ik kan de film niet slecht noemen, alleen het was totaal niet indrukwekkend. De personen worden erg oppervlakkig weergeven. De plotwendingen waren totaal niet shockerend of in enige reden van onverwacht of verrassend. Nee, het was het allemaal net niet. Ook de spanning tijdens de gehele film was ver te zoeken, we zaten dan wel naar een thriller te kijken: ik werd er niet warm of koud van. Helaas, een onvoldoende. 1,5 ster

avatar van Gulio#7

Gulio#7

Wat een saaie slechte film we zetten hem nu af

avatar van knoflikari

knoflikari

Wat mij vooral opviel was hoe gruwelijk slecht Jamie gekleed ging! Zal me nog lang bij blijven!!Normaal valt me dat niet eens op...

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Psychologische thriller met een traag tempo, die pas halverwege echt interessant begint te worden. Want in het begin is het niet heel duidelijk waar de film heen wil. Het grootste deel van 'The Playmaker' speelt zich af op dezelfde locatie, en met slechts twee acteurs (waaronder Colin Firth, net voor zijn grote doorbraak in 'Pride and Prejudice') waardoor dit een verfilmd toneelstuk kon zijn. Maar dit minimalisme werkt beklemmend, en het vernuftig script komt pas op het einde volledig tot zijn recht. Het moeizaam begin moet er maar bijgenomen worden.