• 9.370.985 stemmen

Genre: Drama / Erotiek

Geregisseerd door: Joseph W. Sarno

Met onder meer: John Aristedes en Gretchen Rudolph

Plot Moonlighting Wives

Een jonge ambitieuze vrouw, die het beu is om steeds met schulden te zitten, richt een bedrijfje op waar ze haar diensten als stenografiste aanbiedt. Als blijkt dat de klanten meer interesse hebben in de vrouw zelf hebben, verandert ze haar zaak in een bedrijfje met callgirls waar de prostituees allen gewone huisvrouwen zijn.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Uit op DVD (R-0): review

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Dit is natuurlijk wel een leuk bedacht concept over hoe een secretaresse via een goed betaald bijbaantje plots een lucratieve business uit de grond weet te stampen, met name een high class prostitutiebureau een escortbureau zoals we dat nu zouden noemen. Voor wie hoopt hier veel naakt te zien, vergeet het. Verder dan dames in lingerie of bikini gaat het niet. Een topless scène werd gewoon vanop de rug gefilmd. Je moet het dus stellen met veel blabla en weinig boem boem. Voor een film van bijna anderhalf uur veel te lang. Te veel drama en te weinig exploitatie met een verhaal dat zich op een nogal saaie en voorspelbare manier voortsleept. Het kleine budget of amateur cast is geen excuus, ze hadden blijkbaar genoeg geld om het in kleur te filmen. Er zijn genoeg voorbeelden van exploitatiefilms die hetzelfde euvel hadden en wel een degelijk product afleverden op kortere tijd en in zwart/wit. Eigenlijk wilde ik Aroused (1966) zien, maar helaas bleek het niet de goede versie te zijn. Dan deze maar gekeken, een flinke tegenvaller...