Genre: Sport / Misdaad
Geregisseerd door: Rusty Gorman
Met onder meer: Haley Joel Osment, Ryan Merriman en Danielle Panabaker
5,9 (727)
Plot Home of the Giants
"How Do You Separate Your Friends From Your Heroes"
Een High School journalist (Osment) heeft een groot idool, één van de basketballspelers uit de stad. Hij is ook bevriend met de basketballer (Merriman) die uiteindelijk alles behalve de held blijkt te zijn die ze dachten dat hij was.
Robert 'Gar' Gartland
Richard Morrison
Mr. Dansforth
Mc
- 2092 stemmen
Nieuwe film met Haley Joel Osment van wie we lang niets meer hebben gehoord... Ben wel benieuwd.
KimiRules
Je kan op http://www.homeofthegiants.com production stills vinden. Ze zijn klaar met filmen en post-productie begint begin November. Ik kijk uit naar deze film. Mijn favo acteur Ryan Merriman speelt erin
Ook leuk dat Haley weer terug is naar twee jaar te zijn weggeweest.
KimiRules
Ja dat dacht ik ook, twee jaar niks doen is ook erg lang, maar blijkbaar dus niet.
XfofaXX
Ik snap echt niet wat iedereen zo leuk vind aan Osment. Hij kan blijkbaar maar één soort rol spelen: die van zielig kind zonder vrienden en ik heb zo'n gevoel dat dit nu weer het geval zal zijn. Ik vind hem echt geen goede acteur - en dat is niet alleen door zijn rollen, maar vooral omdat zijn acteerprestaties me tegensteken. In plaats van het schattige jongetje krijgen we nu misschien een puisterige puber te zien. Dan eens zien of iedereen hem nog zo lief vind
Ronnievb
Natuurlijk ben ik blij dat Osment weer terug op het scherm komt (hopelijk vaker dan 2 keer in 5 jaar) maar ik moet eerlijk bekennen dat dit me weer een niet zo'n complexe sport-film lijkt (kampioenswedstrijd wordt in de laatste minuut beslist door de ster van de film - of moet ik nu de spoilertab aanzetten? - ) Zoals XfofaXX hieronder al - enigzins sarcastisch - stelt kan Haley Joel Osment voornamelijk rollen neerzetten in drama films (waarin hij geen vrienden heeft:P), maar wat is daar mis mee? Jim Carrey wordt over het algemeen ook gewaardeert voor zijn comedy werk (uizonderingen daargelaten). Misschien slecht voorbeeld maar toch, ik kan zo snel geen betere bedenken... Als 'ie zich maar niet gaat verhappen aan feel-good familiefilms die zijn carrière niets verder brengt. Al ben ik er bang voor met dit soort crap (kan ik later op terugkomen natuurlijk).
Kaffeefiltjer
Jim Carrey wordt pas geapprecieeërd in serieuze rollen,
omdat vele zijn 'gekkenbekkentrekken" niet waarderen (Ik zie hem graag in de 2 spelen )
Vervlogens gaat Osment geen 'kind' meer spelen,
de gast is ondertussen al 18.
Trouwens, IMDB geeft weer dat hij al heel wat voice-werk heeft gedaan de afgelopen jaren.
Het verhaal lijkt me niet zo cliché, maar ojee die poster doet het idd neigen naar zo'n feel good movie
Vervlogens gaat Osment geen 'kind' meer spelen,
de gast is ondertussen al 18.
Als kind deed Osment al rollen die hem qua intelligentie wel iets boven de leeftijdscategorie van 11 deed uitstijgen, dus ik verwacht hier niets anders van dan dat hij die lijn heeft voortgezet.
Tja, echt noemenswaardige voice-acting rollen kun je het niet echt noemen. IGPX, een soort nascar-drama op het disneykanaal en Kingdom Hearts 2, die hij geloof ik ook al jaren geleden heeft ingesproken.
Die poster is een conceptposter, niets definitiefs. Dit is gewoon een poster die door een fan is gemaakt om de film enigzins een plaatje te geven.
Mc
- 2092 stemmen
Dat het een conceptposter is dat klopt, maar het is wel de officiele conceptposter van de film, niet zomaar een poster die door een fan is gemaakt.
Esteban
Lang niet. Zelfs de grootste sterren (Kevin Spacey om er maar één te noemen) hebben nog films die dezer dagen geen bioscooprelease krijgen aan deze kant van de oceaan. En dan zeker met de opkomende trend. DVD's verschijnen steeds sneller na de bioscooprelease, meer en meer films worden rechtstreeks op DVD uitgebracht omdat een bioscooprelease niet interessant lijkt. (vaak lijkt die beslissing kant noch wal te raken) En dan hebben we het nog niet gehad over de films die tegenwoordig worden gemaakt enkel én alleen om op DVD te verschijnen, zonder de tussenkomst van een bioscoop.
Maar goed, dit is nu wel iets té veel off-topic.
Ik ben in ieder geval benieuwd naar wat Osment nog in petto heeft. Toch een tijdje geleden ondertussen.
Ronnievb
Er is een trailer online. Er zit alleen geen geluid bij.
Inmiddels wel:) Het klinkt allemaal zeer maar dan ook zeer veelbelovend!
KimiRules
Yep idd Ronnie, sinds vandaag weer geluid! De trailer is veel beter met geluid en het ziet er zeer veelbelovend uit.
mohe
wanneer komt deze film uit iemand enig idee ben fan haley joel osment maar nog meer van basketbal films dus als iemand wat weet graag laat wat horen
KimiRules
Geen idee! Ik zou het graag ook willen weten. Ik heb net met Ryan Merriman gesproken en zegt dat het ergens in de zomer waarschijnlijk uit komt.
mohe
maar met Ryan Merriman gesproken dat is een grapje of niet want dat zou wel helemaal vet cool zijn
nee geen grapje!
Het was zeer cool, ik heb een uur met hem gepraat.
Ik ben de webmistress van ryanmerrimanfansite.com
KimiRules
Ik ben al fan van hem voor bijna 8 jaar (sinds 1999) en in 2005 dacht ik laat ik maar een fansite voor hem maken. En volgens Ryan doe ik het zo goed met mijn fansite dat ik een telefoontje van hem kreeg.
veron35
Inmiddels 4 jaar. Hij heeft zijn geld dan ook al wel binnengehaalt...
KimiRules
Ja dat is waar. Maar hij gaat aan 2 nieuwe films werken aan het eind van dit jaar, zie filmpje of homeofthegiants.com
Home of the Giants gaat naar het film festival circuit in de herfst
Ik heb pas 2 scenes van Home of the Giants op dvd gezien, van Ryan Merriman gekregen (onderdeel van zijn nieuwe demo reel) en het ziet er zeer goed uit!
Home of the Giants is goed ontvangen op de Mei 9 screening in Los Angeles.
KimiRules
Het ziet er naar uit dat hij eindelijk uitkomt in de lente van 2008. Hotg is ondertussen al een paar keer gescreened, op het Chicago Film Festival en Heartland Film Festival. Zeer goed ontvangen
Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een distributie deal. Die is ergens in November af.

Nieuwe Spaanse Netflix-thrillerserie ‘That Night’ verschijnt deze lente

Humor en actie met Will Smith: 'Men in Black II' kijk je vanavond op televisie

Vanaf vandaag kun je op Netflix kijken naar de Poolse waargebeurde serie 'Lead Children'

Thrillerklassieker ‘The Silence of the Lambs’ gaat binnenkort Netflix verlaten

For Keeps?