• 9.371.784 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Josh Stolberg

Met onder meer: Gregory Smith, Nicole Richie en Stephanie Sherrin

Plot Kids in America

"Get Schooled Not Fooled."

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Nadat een aantal leerlingen onterecht geschorst wordt, neemt een groepje leerlingen het op tegen de tirannieke rectrix van Booker High School.

Holden Donovan

• 20054 stemmen

rowan schreef:

ik heb deze film nog nooit gezien maar hij lijkt me wel heel leuk

*****5

Ehhh..... ik heb deze film nog nooit gezien, maar hij lijkt me niet leuk

½ * (maar ik stem dan niet!)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Poster is in elk geval smakelijk!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

dope schreef:

½ * (maar ik stem dan niet!)

dat lijkt me logisch, ja

avatar van Nixon17

Nixon17

Wat een anarchisten zeg.... Schorsen is een beetje te hoog gegrepen jah maar kom op zeg de dingen die ze doen zijn ook niet helemaal normaal he XD
Maja de film zelf was zeer matig naast dat het verhaal mij een beetje tegenstond. Dat zoenen in het midden was ook nergens voor nodig en had niks met de film te maken beetje zielig geprobeert om de film wat op te leuken ofzo XD 2*

avatar van *San*

*San*

Heeft Nicole Richie hier een grote rol in ?? Kan iemand mij dit vertellen? En waar zou je deze kunnen kopen??

avatar van skipy05

skipy05

valt wel mee. zit wel goed ineen. aleen hetr einde vond ik maar flauw. kon iets uigebreider.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

De naam zegt het al, het is niet alleen een film over Kids in America maar ook voor Kids in America. Het speelt zich af in een standaart school vol met stereotypes. Niet alleen de studenten maar ook de leraren. Hij faalt alleen waar andere films het goed doen en dat maakt deze film niet al te memorabel, echter is het wel goed voor op een slome woensdag middag.

*San* schreef:

Ze heeft een kleine rol als het domme blondje.

avatar van BBarbie

BBarbie

...and trying to find talent at this high school is like trying to find weapons of mass destruction in my ass.

Ik dacht daar gaan we weer, een high school komedie met platvloerse onderbroekenlol. Maar wat volgde was tot mijn verrassing een vlot en luchtig verteld verhaal - blijkbaar gebaseerd op waargebeurde feiten - over het verzet van middelbare scholieren tegen de verkiezing van een nieuwe directeur, die als law-and-order figuur iedereen om het minste en geringste schorst of van school stuurt. Behalve het thema sprak de onderlinge solidariteit van de scholieren mij heel erg aan. Ook het acteerwerk was redelijk goed, vooral de cameo’s van een aantal tamelijk gerenommeerde sterren. Jammer wel van het einde, dat een beetje afgeraffeld wordt. De lang geschoten slotscène tijdens de aftiteling is daarentegen best origineel en leuk, net als de hele film trouwens.

Slotopmerking van Holden (Gregory Smith): So did we change the world? If not, it’s still early in the week.