• 9.234.720 stemmen

Fungus the Bogeyman (2004)

Komedie / Familie | 150 minuten (miniserie, 3 delen)

Genre: Komedie / Familie

Speelduur: 150 minuten (miniserie, 3 delen)

Alternatieve titel: Fungus de Bullebak

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Stuart Orme

Met onder meer: Martin Clunes, Fay Ripley en Clare Thomas

Plot Fungus the Bogeyman

Diep onder de grond, in de donkere tunnels, leven de bullebakken, een armoedige verzameling slijmerige, stinkende wezens die genieten van alles wat onsmakelijk is. Ze zijn gek op alles wat klam, goor en slijmerig is en noemen de mensen in de bovenwereld de droogpoetsers. Fungus woont samen met z'n vrouw meeldauw, z'n 14 jaar oude zoon Slijm en z'n 12 jaar oude dochter Schimmel. Ze leven permanent in angst voor de droogpoetsers en het is dan ook de taak van fungus om elke dag boven de grond te komen en mensen schrik aan te jagen.

logo tmdbimage

avatar van pietje punk

pietje punk

een 3.5????

totale fungus was dit! en dan nog 3 uur ook!! ik zou dit zelfs de vervelendste kinderen nog niet aan doen!

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Sympathiek kereltje die fungus.

avatar van Whunter

Whunter

Beetje raar om ineens een film die je totaal verafschuwd te bekijken.

Het begon dus ook allemaal niet heel positief en om eerlijk te zijn verveelde ik mij het eerste uur behoorlijk. Maar de doorzettingsvermogen van de film en die van mij brachten mij zover om de hele film uit te kijken. Al met al was het best te verteren. Mede doordat de film van begin tot eind steeds beter werd. Het werd zelfs een beetje spannend!

Als je een vreemde film wilt zien, hou ik het op deze.

Ben blij dat ik gewoon mens ben en geen bullebak, en hou me koelkast goed in de gaten!