• 9.376.792 stemmen

Met onder meer: Richard Harrison, Giacomo Rossi Stuart en Sara Lezana

Gesproken taal: Italiaans en Spaans

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Duello nel Texas

Een vreemdeling, wiens familie op meedogenloze wijze is omgebracht door een bende bloeddorstige criminelen, zoekt de verantwoordelijken om hen op gepaste wijze te straffen.

Richard - Ricardo 'Gringo' Martinez

Lou Stedman

Juan Guardo

avatar van pascal83

pascal83

Dit was de eerste western waar voor Ennio Morricone de muziek componeerde.

avatar van louisvf

louisvf

pascal83 schreef:

Dit was de eerste western waar voor Ennio Morricone de muziek componeerde.

En is hij de moeite waard?

avatar van madmax1

madmax1

Per toeval ,heb ik deze binnen,ik zocht Duel in Red Sands 1963 , geen idee dat het een spaghetti was , totaal geen intresse in.

Beeld; een ramp waarschijnlijk een amateur , vhs convert dvd, of wat dan ook, met multi subs,de muziek inder daad Moricone met de gebruikelijke mondharmonika.

Nieuwschierig was ik toch, en je geloofd het niet ik heb hem afgekeken, ondanks dat belabberde beeld,

Hopelijk met geen spoliers de film;Een oudere man met twee zoo'ns een ervan strijd met de rebellen tegen de federale in mexiko, en dochter runnen een goud delvers mijn.na een overval van denkelijk 3 mexicanen, word de ouwe heer gedood, en de andere zoon met nu met de naam gringo keert huis waarts, en zweert de moordenaars te vinden,

Een verhaal in deze prent waaraan de Dollars van Estwood .nog maar italiaanse lira's lijken

Ik ben totaal verast,mocht dit een amerikaanse film zijn plus goed beeld kreeg hij de volle5

ook de onbekende actuers doen het geweldig , er is een begin song in, maar er is een groep mexicanen en een spaanse schone met guitaar muziek, die je horen mag .

Nu maar eens kijken of deze ergens in cinema kwaliteit is te halen, dit is de moeite waard

Greet western.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

louisvf schreef:

En is hij de moeite waard?
Oordeel zelf: de complete film: Youtube.