• 9.370.282 stemmen

Never Say Never Mind: The Swedish Bikini Team (2001)

Komedie / Actie | 93 minuten

Genre: Komedie / Actie

Alternatieve titel: Never Say... Never Mind

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Buzz Feitshans IV

Met onder meer: John Rhys-Davies, Bruce Payne en Nick Brimble

Plot Never Say Never Mind: The Swedish Bikini Team

Lang geleden, op een planeet genaamd Magnetron, ontstond een levensvorm met een blauwe huid. Zij besloten zich te kruisen met een ras op Aarde, die sterk, vredig en intelligent zijn, namelijk de Hopi Indianen. Het nageslacht wat hieruit ontstaat zijn de Bluestone Brothers, de mysterieuze mr. Blue en zijn boosaardige tweelingbroer Joe Datsun. Ze hebben maar één missie, alle biologische wapens in het heelal vernietigen. Ze besluiten te gaan samenwerken met het Swedish bikini Team, experts in lange afstand satelliet verbindingen. Maar het team komt in grote problemen en dit is nog maar het begin...

avatar van koekebakkertje

koekebakkertje

Erg leuk... op de achterkant van de dvd hoes werd aangegeven dat het om een native blauw volkje ging van een één of andere planeet.

De film zelf daarintegen had totaal niets met de beschrijving te maken en hing aan elkaar van slechte onsamenhangende porno scenes zonder porno. Ik heb spijt dat ik 1,99 heb betaald voor de dvd.

avatar van gorelover

gorelover

ik heb er maar .99 voor betaald, en dan is ie best leuk

avatar van JFD

JFD

Op het doosje staat dat het een komedie is, waar halen ze dat vandaan? Het is een beetje een kansloze film, maar voor de 0,75 dat ik ervoor heb betaald is het ook wel weer aardig. Erg veel spelfouten in de ondertiteling.

avatar van blow

blow

is dit echt serieus bedoelt? Heb hem hier ook liggen, vond een van die blonde dames nog wel de moeite om hem helemaal te kijken maar dat stuk met de terrorist slaat helemaal nergens op, net als de rest van de film

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Plot dat hierboven staat heeft niets met de film te maken, binnenkort eens kijken of ik dit kan aanpassen. Nog minder erg dan ik had verwacht, maar de film is vlees noch vis. Heel erg veel knipogen naar James Bond, alleen dan geen Bond maar ehm, vrouwen in bikini. Voor de rest is er overigens geen enkel naakt te zien en ook op het gebied van geweld en actie blijft het allemaal erg braaf.