• 9.374.749 stemmen

Kein Mann zum Heiraten (1960)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Oostenrijk

Geregisseerd door: Hans Deppe

Met onder meer: Hans-Joachim Kulenkampff, Marianne Hold en Elfie von Kalckreuth

Gesproken taal: Duits

Plot Kein Mann zum Heiraten

Playboy Wolf Kruse wil zijn zelfbewuste vriendin Brigitte laten zien dat hij ook zelfstandig in zijn onderhoud kan voorzien. Wolf neemt de ene baan na de andere, maar zijn zwak voor vrouwen en de aantrekking tot een smokkelaarsbende stellen Wolf's voornemen zwaar op de proef.

Brigitte Voss

Leo Hammerschmidt

Xaver Kirchmeyer

avatar van Dk2008

Dk2008

Matige film met o.a. een aantal mensen erin die gaan zwemmen maar niet kunnen zwemmen en hilfe roepen. Ik dacht dat dat meer iets van deze tijd was. En nog wat aantrekkelijke dames. Maar flauwe komedie

Twee voor mij heel bekende liedjes erin, Souvenir Souvenir gezongen door Bill Ramsey, altijd gedacht dat het een origineel was van Johnny Halliday. Een ander bekend nummer Banjo Boy gezongen door de broers Wenninck. De muzieknummers zijn allen geschreven door Werner Scharfenberger. Deze informatie is afkomstig van IMDb. (Bij interesse kun je daar verder lezen).

Nou ja, aardig voor een keer maar om te vergeten.2.0