• 9.371.106 stemmen

Mafioso: The Father, the Son (2004)

Misdaad / Drama | 102 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Geregisseerd door: Anthony Caldarella

Met onder meer: Sal Mazzotta, Leo Rossi en Johnny Williams

Plot Mafioso: The Father, the Son

Don Antonio Paradiso leidt de East Coast costa nostra van Philadelphia. In zijn jonge dagen was hij wild en roekeloos maar tegenwoordig doet hij het wat rustiger aan. Door zijn familiebedrijf te legaliseren wil hij zijn oude levensstijl achter zich laten. Op het moment dat hij de deal van zijn leven gaat sluiten, wordt hij echter dwars gezeten door nieuwe bendes. Zij hebben geen enkel respect voor de tradities en oude macht van de Paradiso familie. Voor de oude Don zit er niks anders op dan vroegere tijden te laten herleven en zijn invloed nog één keer te laten gelden. Met steun van zijn loyale raadsman en bescherming van zijn trouwe bodyguard Cheech, wordt het hele maffia-apparaat in stelling gebracht.

Frank Paradiso

Robert-Jan

Wat een K FILM

avatar van De GeuS

De GeuS

Deze gehuurd en alleen de eerste 5 minuten gaven me hoofdpijn. Vanmiddag maar proberen me hier doorheen te worstelen.

avatar van MovieMind

MovieMind

In 1 woord....BAGGER

Deze film zou niet eens mogen worden uitgebracht.

Een halve ster is voor deze film al teveel.

avatar van Mrkice

Mrkice

Matig acteer werk. (ongeloofwaardig)

Aardig verhaal.

2,5

avatar van jayytjee

jayytjee

Deze film is niet BAGGER, het is gewoon een maat kleiner dan de godfather

avatar van jayytjee

jayytjee

al moet ik zeggen, wel een groot maatje kleiner

avatar van John Gotti

John Gotti

jayytjee ja ik wou net zeggen echt een GIGAmaat kleiner, iemand die deze film zou durven te vergelijken met films zoals The Godfather enz.......pfoe dat zou niet mogen!

WAT EEN SLECHTE ROEP FILM ZEG!

avatar van DohJo

DohJo

sjonge jonge jonge wat een ontzettend slecht acteerwerk zeg... dat die mensen zichzelf serieus acteurs noemen..

ik geef ze een 1.5* omdat ze toch een redelijke poging hebben gedaan parallellen te trekken met de vele maten betere godfather hetgeen dus resulteerde in een b-verhaal.. nja... snel vergeten