• 9.371.015 stemmen

The Way We Live Now (2001)

Drama / Romantiek | 300 minuten (miniserie, 4 delen)

Genre: Drama / Romantiek

Speelduur: 300 minuten (miniserie, 4 delen)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: David Yates

Met onder meer: David Suchet, Matthew MacFadyen, Paloma Baeza

Plot The Way We Live Now

Terwijl Paul Montague zich met financier Augustus Delmotte in een zakelijk complot stort, vormt de aanwezigheid van de mysterieuze Amerikaan in Londen een bedreiging voor zijn kansen bij Hetta. Felix zet er vaart achter bij Marie, want haar vader heeft een concurrerent als huwelijkskandidaat gevonden.

avatar van Dynamovie

Dynamovie

Prachtig Brits drama, een BBC-productie. Een typisch verhaal zoals Britten dat goed kunnen. Het gaat over upper class, naïeve liefde, geld, status, society en macht. Ik heb er met plezier naar gekeken. Zie je deze dvd in de winkel liggen, kopen dan want The Way We Live Now is de moeite meer dan waard. 4,5*

avatar van wvanwesemael

wvanwesemael

Schitterende serie. Puik acteerwerk.

avatar van nightbreed

nightbreed

Zeer vermakelijke miniserie met verrassend genoeg ook prachtige ingetogen, droge en subtiele humor.

De karakters zijn erg sterk, niet de gebruikelijke emotieloze en truttige karakters die je zou verwachten, maar karakters met humor, sarcasme en cynisme. Door de frisse karakters, de sterke dialogen en de interessante verwikkelingen is dit een toppertje geworden. Ik heb de film in 2 etappes uitgekeken, 2 keer 2,5 uur dus, en de tijd vliegt echt voorbij.

De hoes die hier te zien is (ik heb een totaal andere hoes) ziet er bijzonder truttig uit en dan verwacht je misschien ook een truttige film maar het tegendeel is dus waar.

Een bijzonder amusante en grappige film, ik vind het dan ook een Drama / Romantiek / Komedie.

Wat mij betreft had de film nog wel een paar uurtjes langer mogen duren.

avatar van Dutchfan

Dutchfan

Fantastische,GEWELDIGE BBC-serie.

Schitterend verfilmd,perfect geacteerd en een verhaal dat elke minuut boeit!~