• 9.372.674 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Beverly Beaton

Met onder meer: Stephanie Beaton, Paul Zanone en Ron Ford

Plot The Bagman

Vijftien jaar geleden brandde Jack Marshall's huis tot de grond af, hem zwaar verbrand achterlatend zonder ouders. Hij werd vervolgens gekweld en gepest door zijn leeftijdsgenoten. Zijn leven eindigde wreed, omdat hij op 17-jarige leeftijd primitief vermoord werd door zijn klasgenoten. Vandaag de dag keert Sue Creswell (Beaton) terug naar haar geboorteplaats. Eén voor één worden inwoners gruwelijk vermoord en Sue wordt geplaagd door een onbekende beller en een bloedspoor dat nergens heen leidt. Is Jack Marshall werkelijk dood?

Randy Joyner

The Bagman

avatar van Pestiis

Pestiis

ik zal em es kijken...

maar als ik dat verhaal zo lees met die verbranding en shit.... dan heb ik zo het idee dat er behoorlijk wat jatwerk in zit van onze grote vriend freddy krueger...

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Lijkt op twee druppels water op het verhaal van die slechte horrorfilm "scarecrow" uit 2002 genoemd.