• 9.370.389 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Mike Barth

Met onder meer: Donald Sutherland, Gage Munroe en Carrie-Anne Moss

Plot Pirate's Passage

Het verhaal speelt zich af in 1952 in Grey Rocks (Nova Scotia), een eeuwenoud dorp dat 250 jaar geleden bekend stond als een erg geliefde haven bij piraten. De twaalfjarige jongen Jim Hawkins wordt na het overlijden van zijn vader gepest op school, maar zijn oeverloze fantasie en zin voor avontuur houden hem op de been. Zijn moeder werkt hard om hun herberg (The Admiral Anson Inn) uit de handen te houden van de meedogenloze zakenman Roy Moehner. De plotse komst van Captain Johnson, wiens kleine zeilboot uit koers is geraakt door een storm en nu op zoek is naar een kamer, brengt verandering in hun leven. Hij wordt een mentor en een vriend van Jim, helpt hem met zijn schoolwerk over piraten en geeft hem belangrijke levenslessen.

Captain Charles Johnson (stemrol)

Jim Hawkins (stemrol)

Kerstin Hawkins (stemrol)

Meg O’Leary (stemrol)

Roy Moehner (stemrol)

Corporal Robin Hawkins (stemrol)

Harry the Barber (stemrol)

Calico Jack (stemrol)

Klaus Moehner (stemrol)

Mr. Herkes (stemrol)

avatar van centurion81

centurion81

• 2066 berichten
  • 1986 stemmen

Aparte animatiestijl, weet nog niet zeker of ik het goedkoop vind ogen of niet. Lijkt best een aardige tekenfilm en met Sutherland en Moss ook aardige namen in de stemrollen!

avatar van Wouter

Heerlijk verhaal.

avatar van centurion81

centurion81

• 2066 berichten
  • 1986 stemmen

Degelijke tekenfilm met een onderhoudend verhaal en een mooie moraal. Hij zou zo 20 jaar geleden gemaakt kunnen zijn. Doet wat volwassener aan dan your average Disney. Leuk voor jong en oud.

Ik verbaas me erover dat maar zo weinig mensen deze tekenfilm kennen of hebben gezien! Hij staat momenteel iig op Netflix!

avatar van tattoobob

tattoobob

Binnenkort maar eens kijken als hij toch op Netflix staat

avatar van Jeffrey050

Jeffrey050

tattoobob schreef:

Binnenkort maar eens kijken als hij toch op Netflix staat

Dan zal je toch echt nu moeten opschieten. Gaat er donderdag nacht af.