• 9.201.172 stemmen

Riddler's Moon (1998)

Geregisseerd door: Don McBrearty

Met onder meer: Corbin Bernsen

Plot Riddler's Moon

Een Indiaanse weduwe leeft met haar gehandicapte zoon op het platteland, en hun grond is al sinds jaren niet meer vruchtbaar. Tot plotseling de grond ontzettend vruchtbaar wordt, heft dit veel toeschouwers op van de buren en haar zoon. Op een dag besluiten ze te gaan onderzoeken hoe dit kon gebeuren.

Victoria Riddler

George Brenner

Elias Riddler

Giff Sanders

Dr. Sally Newton

Pastor Nolan

avatar van Edie

Edie

Best een aardige film, voor een keer

De film is best traag, maar daarintegen vind ik de film best goed geacteerd.. Het verhaal is ook best leuk en intressant, toch is dit ECHT een typische film die mijn linker oor ingaat, en rechter meteen uit.. Misschien leuk voor op een zondag op tv eens te kijken, maar geen film om even goed een zaterdag avond mee te vullen..

2.5 Sterren.