• 9.373.984 stemmen

Le Tigri di Mompracem (1970)

Avontuur | 90 minuten

Geregisseerd door: Mario Sequi

Met onder meer: Ivan Rassimov, Claudia Gravy en Andrea Bosic

Gesproken taal: Italiaans

Plot Le Tigri di Mompracem

De Engelse kolonisten roeien de familie van Sandokan uit. Zelf wordt Sandokan ook ter dood veroordeeld, maar hij weet te ontsnappen. Als piraat bindt hij de strijd aan tegen de Engelse gouverneur. Hoewel Sandokan verliefd is op de Engelse schone, Marianne, zal hij toch zijn familie wreken.

Hoort deze poster wel bij deze film?!

Nee.

Zie http://www.imdb.com/title/tt00...

Poster hoort bij de mini en niet bij deze film.

Bovendien zie ook :

http://www.moviemeter.nl/?film... (die klopt wel)

PartyMarty

Volgens mij wel. Die miniserie is bovendien een tekenfilmserie, terwijl de poster hierboven duidelijk opgemaakt is uit stills van de film.

Zie http://www.filmplakat-oldies.d...

Bovendien zie ook:

FisherKing

Geen enkel bewijs dat het om Le Tigri di Mompracem gaat. De poster gaat over de Mini. Blijkt zelfs uit de naam van de bovenste link.

PartyMarty

Als je goed leest op de onbewerkte poster kun je rechtsboven de cast van de gewone speelfilm lezen. Dat het om de getekende miniserie gaat lijkt me absoluut niet duidelijk, in tegendeel zelfs!

FisherKing

Getekende mini-serie. ? De poster op IMDB is gewoon fout.

Excellent mini-series, filmed on location in Asia with lots of indigenous people as extras, lending the series a feel of authenticity and enhancing credibility.

Leading man Kabir Bedi looks like he was born to play the role, radiating charisma and possessing major screen presence

PartyMarty

Okay maar als je die linkjes van mij nou ook eens bekijkt kom je misschien tot de conclusie dat er ook een andere Sandokanfilm bestaat en dat de man op het plaatje Ivan Rassimov is (de rest van de cast staat er ook op te lezen) ipv Kabir Bedi.

avatar van PatrickL

PatrickL

FisherKing schreef:

Getekende mini-serie. ? De poster op IMDB is gewoon fout.

De cast op deze (bovenstaande) poster komt toch echt niet overeen met de cast van de miniserie.

PatrickL schreef:

En wel met de cast van deze speelfilm inderdaad.

FisherKing

Oke, mijn ogen zijn niet al te best.

Lijkt me dat IMDB aangepast dient te worden, of dat de ondertitel van de poster niet klopt.

PartyMarty

Okay, geeft niet. Bovendien heeft deze film nu tenminste meer posts gekregen dan normaal het geval was geweest. En bovendien weer één minder op de foutlijst.