• 9.371.874 stemmen

Genre: Documentaire

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Catherine van Campen

Plot Garage 2.0

Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op z’n troepen vooruit loopt en met tomeloze energie zijn werknemers aanspoort om de allerbeste te zijn. Geen afdeling wordt gespaard om 'het nieuwe werken' door tal van trainingen en eindeloze vergaderingen onder de knie te krijgen. Maar lukt het hem uiteindelijk om van de werknemer 1.0 een werknemer 2.0 te maken en hoe ondergaat het personeel die toenemende druk? Hoe overleeft een familiebedrijf in tijden van crisis? Op de achtergrond spelen ook de bijzondere familieverhoudingen binnen het bedrijf een rol.

avatar van jester

jester

Mooie documentaire, zowel inhoudelijk als technisch. Een kijkje achter de schermen van een groot autobedrijf, met een directeur die meer wil dan zijn medewerkers aankunnen, denk ik. Al zal hij het op zijn manier goed doen, gezien de prijzen en waarderingen die het bedrijf krijgt. Maar het blijven toch autoverkopers, dan zijn de kromme tenen nooit ver weg. Vooral voor types als die verkooptrainer ben ik allergisch. Maar dat is dan ook weer het mooie van zo'n documentaire, die werkelijkheid hoort ook bij zo'n autobedrijf.

avatar van knoflikari

knoflikari

De autobranche... zo niet mijn ding! Toch was deze docu het kijken meer dan waard. De rookpauzes bij de blotetietenkalender, de vreselijke marketingtrainer met de verkooptruukjes... Mooie inkijk in het reilen en zeilen bij een ambitieus garagebedrijf.

avatar van missl

missl

Mooie docu over een garage die de beste is en wil blijven, je kijkt achter de schermen hoe ze dit doen en hoe ze dit in de toekomst willen doen. Absoluut niet mijn branche maar wel mooi om te zien.

avatar van Baboesjka

Baboesjka

• 1920 stemmen

Ik heb ook niks met de autobranche. Toch vond ik deze film redelijk vermakelijk. Het kijkje in het dagelijkse wel en wee binnen het bedrijf, de echtheid, de gesprekken en de verschillende persoonlijkheden die je voorbij ziet komen. Het boeide mij redelijk. Mooi in beeld gebracht. 3,5*

avatar van Oliveri

Oliveri

Erg vermakelijke en boeiende documentaire over een ambitieus familiebedrijf. Aanrader!