• 9.371.727 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Tyler Tharpe

Met onder meer: Amy Paliganoff, Travis Patton, Andrea Johnson

Plot Freak

Een moordende vervormde gek ontsnapt uit een maximaal beveiligde psychiatrische instelling, en niets kan de omliggende buurt voorbereiden voor de reeks vreselijke moorden die zullen volgen. Zo zullen ook de onschuldige zussen Stacy en Jodi voor hun leven moeten vechten...

avatar van jothi

jothi

Ik dacht dat het een vreselijk enge ging zijn,

maar hij is eigenlijk wel wat tegengevallen.

avatar van MovieMusic

MovieMusic

Kan iemand mij helpen? Ik heb de film een keer ergens gezien (dan bedoel ik de dvd-hoes) en op de achterkant stond een ander verhaal: Een jongen wordt weggehouden van de samenleving voor 9 jaar lang want zijn moeder heeft hem vastgeketend op zolder. De voorkant was wél precies hetzelfde als deze.

avatar van mloes

mloes

Klopt helemaal ‘MovieMusic’! De beschrijving van de film klopt niet. Het gaat inderdaad over een jongetje dat vastgehouden wordt door zijn moeder.

De film is verder echt niets aan, slecht geacteerd en zeer saai verhaal. Helaas 0,5 * dus

avatar van Niki,

Niki,

Ik vond het helemaal geen leuke film! ik heb em op dvd ik hou van enge films (toen) ik ben 13 haha maar soms klopt de ondertiteling enzo niet eens, maargoed

avatar van Svenniboyke

Svenniboyke

Mja deze vond ik echt niet goed!Er kwam amper wat engs in.Het was een heel duidelijke b film.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

een met goedkope middelen in elkaargezette c-film.

ik hed zoiets verwacht als ''Castle Freak'' maar dit was niet meer dan een ''Halloween'' rip-off.

avatar van Dolmar

Dolmar

en vergeet niet dat deze film uit 1999 komt ! ik heb veel films uit 1980 en die zijn veel beter van kwaliteit ! !

avatar van puckb96

puckb96

Slechte horrorfilm. Niet zo veel aan.

avatar van Phantasm

Phantasm

Voorspelbare film, had er wat meer van verwacht, leuk voor een keertje.

avatar van Noodless

Noodless

, een low-budgetfilm die aardig meevalt. Het verhaaltje is best te pruimen en er is voldoende spanning aanwezig. Special effects, schrikeffecten zijn er niet. Het beeld is ook wat minder, maar dat zal met het bepaalde budget wel te maken hebben. Niet zo slecht als hier wordt beweerd. 6/10