• 9.373.958 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Colin Bucksey

Met onder meer: John Shea, Jenny Robertson en Jean-Pierre Cassel

Plot Notorious

"The gripping modern remake of the Hitchcock suspense classic."

Alicia, de dochter van een veroordeelde communistische spion, wordt verliefd op CIA-agent Devlin en gaat met hem naar Parijs. Daar krijgt ze de opdracht om de communistische Alex te verleiden. Ze slaagt hierin en trouwt met hem, maar als hij erachter komt dat ze een spionne is, probeert hij haar te vergiftigen. Remake van Hitchcocks versie.

Daarom een 1.0*

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

kort0235 schreef:

Nooit proberen de master of suspense te verbeteren of na te doen. Dat is pronken met andermans veren!!!Daarom een 1.0*

avatar van mister blonde

mister blonde

Heb de indruk dat jullie allebei de film niet zagen. Wie zegt trouwens dat dit een poging was iets te verbeteren of zelfs maar te evenaren? Ziet er uit als een vrij onschuldig TV-filmpje.

mister blonde schreef:

Klopt! Maar ik haat het als een zeer middelmatige regisseur zo'n goede film wil gaan namaken. De enige die hier een remake van mag maken is Hitchcock zelf!! Zie ook naar: The man who knew too much.

Of vind je dit kortzichtig?

avatar van mister blonde

mister blonde

Tv films lenen overal lukraak vandaan. Snap niet waar je je druk om maakt. Als het nou om een serieuze poging tot een remake ging...

Verder is het nog steeds een regel dat je pas mag stemmen als je een film echt zag.

mister blonde schreef:

Ben ik met je eens, maar ik moest dit even kwijt. Verder maak ik me er niet meer druk om.