LD 50 Lethal Dose (2003)
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Simon De Selva
Met onder meer: Katharine Towne en Tom Hardy
Plot LD 50 Lethal Dose
In deze film loopt een reddingspoging van een groep dierenrechtenactivisten helemaal in het honderd wanneer één van de teamleden vast komt te zitten... en vervolgens in de steek wordt gelaten. Als de groep een jaar later en gecodeerd bericht krijgt, gaan ze op pad om de gevangen collega te bevrijden. Maar wat een eenvoudige inval had moeten zijn, loopt uit op een reeks incidenten... waarbij de teamleden één voor één verdwijnen.
Nieke
Dit is écht in spanning zitten!
Waarom dit, waarom dat, hoe en... woooow en dergelijke meer.
Lay back, relax and be scared!
Zelfs Melanie Brown (Mel B - Spice Girls) kan wat acteren!
Beetje Sci-Fi, beetje horror, beetje thriller...
Cool filmpje, zéker zien
kimz
Wat een slappe film zeg! (1,5*) Zag er veelbelovend uit op de poster, maar die poster maakt zijn naam niet waar.
Beetje een slap aftreksel van 28days gemengd met een psycho en een donker lab.
Wel leuk dat het op Ilse of Man is opgenomen.
just my $0.02
Nieke
zag net dat ik de film 5* had gegeven. Volgens mij aangeduid en naar beneden gescrold... Bij deze een verbetering, 3.5 ster, omdat hij zo leuk wegkijkt.
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
slechte acteer werk vooral Melanie Brown. verhaal zelf is wel goed maar de acteurs deden het gewoon erg slecht en kwam niet goed bij mij over. ze moeten nog veel leren 2,5*
gilbertnuijten
Niet echt een hoogtstaande film, niet de moeite waard om te kijken.
Laat maar liggen als je in de videotheek bent.
Spartaan1986
Rommelige Horrorfilm met belachelijke sterfscenes. De openingsscene is nog wel aardig maar daarna zakt het als een kaartenhuis in elkaar. 1,5 ster
Gehenna
Ontzettend bizarre Britse film met aardig wat horror invloeden..soms wat traag maar toch behoorlijk spannend. 2.5*
nightbreed
Ik kan me niet al te veel herinneren van deze film maar ik weet nog wel dat ik h'm zeer genietbaar vond.
Ooit nog maar weer eens een keertje uit de kast trekken dus.
De film moet het door een duidelijk laag budget veel van suggestie hebben en dat lukt in het begin aardig, maar gaat al vrij snel de mist in. Veel donkere gangen met veel elektrische kortsluitingen blijven nou eenmaal niet lang genoeg eng of spannend. Het verhaal wordt ook hoe langer hoe stompzinniger (en dat is ook niet eng of spannend) en sommige acteurs laten ook wat te wensen over.
1.5* voor het aardige begin.
Horror-Tijger
!! ik denk dat het een wraak film is...
Het is een wraak film ja. Een dood enge. En bloederige.
mikey
Ik heb een tijdje naar rondrennende mensen gekeken in onbegrijpelijke locaties en toen maar naar bed gegaan.
Dudine
ik vond hem best spannend eigenlijk
alleen... die gary viel op dat blonde meisje toen ze aan die stekkers trok, maar op het einde hing hij weer ondersteboven en pakte die andere gast met die neuspiercing.... logisch? ik vind van niet
aburex
Tegenvallende horror-thriller die mij op geen enkel moment heeft weten te boeien. Toch 3* voor het goede acteerwerk.
HeatWave
Nauwelijks door heen te komen, wat een saaie kost.
Horrorfilm onwaardig.

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij