• 9.370.292 stemmen

Nog geen stemmen

Geregisseerd door: Julie Talen

Met onder meer: Joan Jubett, Karl Herlinger en Danielle Freid

Plot Pretend

Een negenjarig meisje ontvoert haar zusje van zes, om zo te verhinderen dat haar ouders daadwerkelijk zullen scheiden. Maar de lijn tussen spel en realiteit begint stilaan te vertroebelen en al snel escaleert de situatie

Anna (Mom)

Sophie (9 yrs old)

Sophie (Adult)

Sophie's Lover

Julie Talen's Pretend does something few movies do: it establishes a new language, then speaks it beautifully. In her debut feature -- which opens the Images Festival April 15 at the Bloor -- Talen carves up the traditional frame to include anywhere from one to 48 moving images, creating a dense tapestry of screens that reveals the action in separate locations, the shifting perspectives of the different characters and even their fantasies and memories. Lest you worry about being baffled by the visual overload, fear not -- Talen's startling experiment in multi-channel narrative is tethered to a compelling piece of storytelling.

Even lawaai maken bij deze film. Aanrader van Goodfella, op basis van een deel van de de soundtrack (End).

Low/nobudget film waar een constante split-screen in zit (tot 42 toe schijnt), maar wel steeds van dezelfde scene.

Hier meer uitleg, maar dit staat toch zowat bovenaan op mijn verlanglijstje. Iemand hier verder al wat van gehoord.

avatar van Macmanus

Macmanus

2 jaar later YouTubeClip 1 en 2. Idee lijkt me wel wat, maar uitwerking ziet er pover uit. End kan wel wat goed maken maar die hoor ik in deze clip niet.

avatar van Chr.s

Chr.s

Eens met macmanus, intressant maar ziet er niet uit