• 9.373.140 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ray Brady

Met onder meer: Tim Poole, Danielle Sanderson, Margot Steinberg

Plot Boy Meets Girl

"Too controversial to release"

Een man ontmoet een vrouw in een bar; hij gaat met haar naar huis en ze gaan daar pornofilms kijken. De man verliest zijn bewustzijn door een verdovend middel, en als hij wakker wordt is hij vastgebonden aan een stoel. De vrouw en haar partner beginnen de vastgebonden man te martelen.

avatar van Purmerend

Purmerend

Gezellige poster!

avatar van zombie

zombie

Tjonge jonge, in 't begin denk je dat 't allemaal nog wel mee valt, maar uiteindelijk wordt ie best wel disturbing...Erg originele marteltechnieken trouwens (creatief met magnetron's )

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Verrassend goede film. Een gebeurtenis wat behoorlijk dicht tegen de zieke realiteit waarin we leven ligt. De martelingen zijn erg origineel en de film heeft een geweldige sfeer. 4,5* en weer een film die mijn top10 in glipt.

Op de poster staat:

"The English answer to Man Bites Dog" - Derek Malcolm, The Guardian

avatar van otherfool

otherfool

Wat een prachtige hoes he... Film die interessant begint maar aan het einde toch niet een bevredigende clou heeft; daardoor blijft het niet meer dan een obscuur martelfilmpje. Wat mij betreft dan ook zeker niet zo goed als Man Bites Dog.

2,5*.