• 9.372.317 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Jeff Hathcock

Met onder meer: James Hansen, April Audia en Larry Thomas

Plot Night Ripper!

Een gestoorde psychopaat terroriseert een stad door mooie modellen te vermoorden. De politie is radeloos en de bevolking bang. Als er meer lijken vallen, wordt het mysterie wie de moorden pleegt steeds groter.

avatar van perceived

perceived

Behoorlijk suffe slasher die ik nog enigszins kan waarderen om het 80's sfeertje en idemdito soundtrack.

avatar van mikey

mikey

No budget slasher probeert alles met make believe aan de man te brengen. Vele burgelijk ogende dames die door moeten gaan als supermodels worden rondom een fotozaakje gefileerd door een messentrekkende maniak, downtown. Totaal humorloos ondanks de vele onbedoeld grappige momenten. Met name het einde. Snap nog wel de symboliek ervan maar het sloeg werkelijk nergens op: de wraak van de paspop. Daarnaast zit in deze slasher een rare angst voor homoseksualiteit.

Not very good video stuff.

avatar van Basto

Basto

• 11932 berichten

Komt in juni uit op blu ray

avatar van Noodless

Noodless

I hate models !
De film heeft wel hier en daar wat positieve elementen zoals de scène waar de killer een dame vermoordt en de kijker deze moord te zien krijgt in fotoshots. Ook de slotscène met de paspoppen heeft een leuke opzet, al valt het einde dan weer tegen gezien de symbolische uitkomst want door puur toeval komt de killer ten val door jawel een paspop. Heel wat kills en modellen, maar eigenlijk krijg je weinig te zien. Storend zijn wel de constante aanwezige muziekdeuntjes en de cast waar geen enkel personage zal bijblijven. 4/10

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik vond het best een aardige SOV slasher. De dader ligt ook niet zo voor de hand en slaat vaak toe wanneer je het niet meteen verwacht. Ik zou hem niet meteen tot de beste SOV's zijn maar verveeld heb ik me geenszins en dat is al heel positief (na toch al een hoop matige tot slechte films te hebben gezien).